Charlie654 0 Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Chlapi potrebuji radu,kdyz stojim na volnobeh a neni jeste na plno ohraty tak nejdriv kolisaji otacky a pak to I zhasne,nevite cim to muze byt? 0 Quote Link to post
Raelag 0 Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 AHOJ, mám taky ten problém 110k km a na volnobeh mi to občas chodí normálně a občas chcipa a kolísá nevíte co to může způsobit svíčky vyměněny. Klapka, lambda, aegr ventil , rozvody hlásí mi to chybu na vacce že mi preskakuje řetízek na rozvodech myslíte že to může způsobit tohle? 0 Quote Link to post
Pohy 0 Posted February 14 Share Posted February 14 V 3. 5. 2018 at 18:39, Charlie654 napsal: Chlapi potrebuji radu,kdyz stojim na volnobeh a neni jeste na plno ohraty tak nejdriv kolisaji otacky a pak to I zhasne,nevite cim to muze byt? Uz to mate vyreseny ? Mam tedkom stejny problem. Auto mi i obcas samo chcipne. V servisu si nevi rady. Diagnostika je totiz v poradku. 0 Quote Link to post
Recommended Posts