header009 Odesláno Květen 1, 2022 Sdílet Odesláno Květen 1, 2022 Chápu to správně, že Laky za ní dostal v Áčkách 14000 a tobě ji prodali za 40k? To je skoro 200% marže, že jsou ***di vím dávno, ale tohle bych této kategorie nečekal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Květen 1, 2022 Sdílet Odesláno Květen 1, 2022 Je fajn, že se dostala do rukou někomu kdo vypadá že by se o ni nadále mohl starat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erdapodry Odesláno Květen 2, 2022 Sdílet Odesláno Květen 2, 2022 před 8 hodinami, header009 napsal: Chápu to správně, že Laky za ní dostal v Áčkách 14000 a tobě ji prodali za 40k? To je skoro 200% marže, že jsou ***di vím dávno, ale tohle bych této kategorie nečekal.. Jop chápeš správně Zde nějaké fotky jak vypadala během 3 měsíců co ji mám. Teď me čeká ještě stavitko, oba dva rs nárazníky které už mám nachystane v barvě a rozleštění auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Duben 16, 2023 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2023 Pěkně se o ní staráš. Jsem to nabízel za 20k a nikdo se neozýval. Začla blbě startovat tak jsem si řekl že je nejvyšší čas se toho zbavit, už jsem do toho nechtěl investovat. A věděl jsem že v ackach to prostě vezmou. Své částky jsem docílil. Auto za 14k, později jsem prodal i kola za 5k a nějaké drobnosti za tisíc takže 20tku jsem z toho měl. Maggi je prasklé topení no. Do toho se mi taky nechtělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.