Přejít na obsah

Jak sundat anténu na střeše??

Oskar1

Doporučené příspěvky

Hahá, takže navzdory všem problémum jsem dneska sundal již podruhé anténu, ano opět jsem se divil kolik síly jsem musel vynaložit.... ale každopádně už mám novou anténu projistotu mám ještě jednu v kufru kdyby nějakej nenechavec tu mojí ukradl.Použil jsem origo malou, sice jsem jí musel poupravit ale myslím že vypadá líp než ten hromosvod :pivo: takže pánové díky za spolupráci

post-2335-0-49290500-1335729785_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

neboj se zabrat úplně ji vysroubuj pak ji mírně zklop a zaber uvidíš půjde :)

a co se týká vzhledu s toho korejce není nad origo !

a co se týká vzhledu s toho korejce není nad origo !

Odkaz ke komentáři

Já jsem tu krátkou anténu koupil (originál škoda z www.obautodily.cz), kousek seříznul tu gumu ve spodní části, ale ten závit se do tý kuličky ve střeše vůbec nechytl, takže jsem jí tam prostě nedokázal našroubovat. A to mi přijde divný, že ji tady na autech máte a mě tam nešla.

Odkaz ke komentáři

Na střeše byla ta původní z výroby a tu krátkou jsem koupil na www.obautodily.cz, podle jejich popisu origo škoda, jak jsem psal výše, seříznul jsem kousek gumy dole, ale ten závit, se vůbec neuchytil v tom kolečku, protože byl nějaký krátký. Na tom dlouhém prutu, je ten závit o dost delší a ještě před tím závitem je taková ten jakoby bodec, za který ten prut v tom kolečku drží, ten se tam napíchne a závit se už dotýká toho kolečka, ale u té krátké antény, mi tam ten závit dosáhl jenom kousíček a nešel tam našroubovat, protože prostě neměl v čem držet, tak nevím v čem je problém, jestli by mi mohl někdo poradit nebo to nafotit.

Odkaz ke komentáři

No jo,a seriznul jsi to dost problem je v tom seriznuti jen jinak to tam pasovat bude!Pokud si puvodni antenu vysrouboval a vyhnul dolu a zatahl za ni aby si ji vyskubnul tak ted musis necim vratit ten zavit nahoru a seriznout tu gumu na konci te anteny a nasroubovat,rez ji tak dlouho nebo zkracuj tu gumu tak dlouho dokud se ti nezasroubuje ja jsem to asi na 2x seriznul aby to drzelo,jinak to pasovat musis neni v tom zadna veda! :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...