Jack3001 Odesláno Květen 23, 2018 Sdílet Odesláno Květen 23, 2018 Dobry den mam taku malu otazocku aky olej do mojej 147kw 2.0 tfsi prave pouzivam 5w30 ostat prinom alebo vymenit za nieco ine a ked ano zaco? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek16 Odesláno Květen 23, 2018 Sdílet Odesláno Květen 23, 2018 Primárně to musí splňovat normu (VW 502 00, předpokládám, zkontroluj v návodu k autu) - ta v sobě obsahuje výkonnostní specifikaci (jestli ten olej má dost aditiv, aby ten motor umazal i v zátěži) + kompatibilitu s motorem (jestli v tom motoru nerozpustí nějaký těsnění...). Viskozitní specifikace je druhotná a závisí spíš na typu používání auta - do města klidně nech 5w30, pokud chceš omezit žraní oleje, na dálnice, nebo rychlejší ježdění spíš 5w-40. Dobrou zkušenost mám s Shell helix ultra 5w-40 (je to jejich nejvyšší řada - nejvíc aditiv, dá se nalít i do Ferrari) - koukal jsem do motoru a je krásně čistej, přitom olej stojí úplně stejně jak jiný, není drahej. Pokud to honíš a chceš prodloužit životnost turba, měň to spíš po 10 než 15tkm. Filtry - kvalitní by měly být Bosch,Mahle,Mann, Origo (tyhle 4 určitě), dále pak Knecht,Motorcraft,Purflux,Hengst, nebrat naopak Filtron,starline,Alco,FRAM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luděk Odesláno Květen 22, 2019 Sdílet Odesláno Květen 22, 2019 Ahoj všem! Někde jsem četl, že by se měl do BWA dávat olej s normou VW 503.00 nebo VW 504.00. Mohu i přesto do 2.0 TFSi BWA dát Shell Helix ultra 5W40, i když plní normu VW 502.00/505.00 ? S intervalem max 10 tis. kilometrů. Dával jsem ho do ORS1 a problém jsem nezaznamenal :) Děkuji, L. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.