Venysek1 Odesláno Červenec 7, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2018 Zdravím, pokud to již někde je, omlouvám se a prosím admina o přesun, ale mohl by mi někdo poradit, jak se v OCT III Combi skládají zadní sedadla? Resp. zadní spodní sedáky? Jak je sklopit? Opěradlo sklopím, ale sedák jako to šlo u předcházejících modelů Oct. Combi mi ne a ne jít. Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Červenec 8, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2018 Sedáky sklopit nejdou. Pouze opěradla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Venysek1 Odesláno Červenec 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2018 Super, díky za odpověď. Koukám, Škodovka, ač jsem patriot, ne vždy udělá krok vpřed :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 9, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2018 sedáky se dají vyndat komplet, vznikne však velice nehezká propadlina... Ale pro stěhování stačilo i jen sklopit opěradla. Jen doporučím povytáhnout opěrky hlavy, pak se dají opěradla sklopit ještě o kus níž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.