Janci_SVK Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Ahojte, prepáčte, ak to tu je už niekde napísané, ale naozaj sa mi to nepodarilo nájsť. Mám taký problém. V aute sa mi dosť zle sedí, tie sedačky sú pre mňa trochu priúzke a sú trochu zdeformované smerom dovnútra. Chcel by som preto vymeniť len predné sedačky za sedačky napríklad z SII, alebo Passat B6, prípadne z akéhokoľvek iného auta, v ktorom by sa mi mohlo lepšie sedieť. Z ktorého auta to bude pasovať bez väčších úprav? Bez zvárania a podobne? Chcem proste len vytiahnuť z auta tie, čo mám a do tej istej koľajničky dať nejaké pohodlnejšie. Ďakujem za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Zo Sup2 ti predne budu pasovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 (upraveno) Superb 2/3, passat B6/B7/B8, Audi A6 4F, Porsche Cayenne... Upraveno Červenec 29, 2018 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janci_SVK Odesláno Červenec 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Uau, tak na toto si dnes pripijem. Asi pôjdem po tých z A6 :) Ďakujem pekne za odpoveď, máte u mňa ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 29, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 A6 4F mám ve svém autě v provedení S-lim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janci_SVK Odesláno Červenec 29, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2018 Čiže tam nebolo treba vôbec nič meniť? Len zohnať sedačky, vysrubovat pôvodné a našrubovať tie? To som naozaj ani nedúfal, že by tam mohli pasovať. Riešil si tam aj elektrické nastavenie sedačky nejako? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian7072 Odesláno Duben 1, 2019 Sdílet Odesláno Duben 1, 2019 Dobrý deň :) chcel by som vymeniť svoje sedačky v octavii 2 za sedačky z Passatu B6. Budú mi pasovať ?? Jedná sa komplet sedačky predné aj zadné s výhrevom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 1, 2019 Sdílet Odesláno Duben 1, 2019 přední sednou, max se vymění konektory, zadek nepůjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juridzy Odesláno Červenec 20, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2019 Porsche Cayen ma taky stejny typ platformy pro montaz prednich sedacek jako Octavia? 😁 Tohle me hodne prekvapilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GinBora Odesláno Září 13, 2019 Sdílet Odesláno Září 13, 2019 V 29. 7. 2018 at 21:30, ka_r_los napsal: Superb 2/3, passat B6/B7/B8, Audi A6 4F, Porsche Cayenne... Ahoj ka_r_los, pasují do Octavia II kombi ještě nějaké další sedačky? V původncíh Škoda mě bolí záda a mají špatné boční vedení. Potřebuji tvrdší. Jedná se mi pouze o přední sedadla. Napadají mě např. passat CC. ? Sedačky hledám na mihocar.cz nebo iautodily.cz, ale moc jich není... Nějaký tip, kde bych mohl sehant? Děkuji mnohokrát, Libor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Faust81 Odesláno Únor 6, 2021 Sdílet Odesláno Únor 6, 2021 Zdravím můžete sem dát foto sedaček který pasují výměnou . zadní pasují jen ze superba? děkuji za ochotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Únor 6, 2021 Sdílet Odesláno Únor 6, 2021 já šel cestou úpravy origo sedadel, vlastně z nich zůstala jen kostra a elektrika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.