Pizzaman Odesláno Červenec 31, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2018 Dobrý den Poradil by mi někdo? OII 1.9 PD r.v. 2005. Auto nastartuje když se sepne a ukáže žhavení - to je normální stav. Poslední dobou ale se nesepíná žhavení (neukáže se spirála, necvakne pod volantem relé). Tedy pokud je chladno tak sepínáme většinou bez problémů, ale jak auto stojí někde na slunku tak se žhavení sepne někdy až na desátý pokus. Byl jsem v servisu a servisman vyměnil relátka k palivovému čerpadlu + žhavení a nepomohlo to. Diagnostika hlásí poruchu na relátku palivového čerpadla. Některé z relátek jsou docela horká. Nesetkal se s tím někdo? Neporadíte? Děkuji Pavel J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 31, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2018 V takových vedrech není potřeba žhavit.Jednotka to vyhodnocuje podle teploty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pizzaman Odesláno Červenec 31, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2018 I když je pořádné vedro tak motor bez zhaveni nenaskoci, musím nekolikrat točit s klíčem než se po 10 otoceni rozsvítí zhaveni. Pak motor naskočí hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 31, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2018 Měl jsem problém s relé 109 na O1.Studený spoj. Žhavení mi sem tam ani neprobliklo Dvojka to má obdobné tak se pokus hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomivajzer85 Odesláno Květen 11, 2019 Sdílet Odesláno Květen 11, 2019 Dobrý den Poradil by mi někdo? OII 1.9 PD r.v. 2005. Auto nastartuje když se sepne a ukáže žhavení - to je normální stav. Poslední dobou ale se nesepíná žhavení (neukáže se spirála, necvakne pod volantem relé). Tedy pokud je chladno tak sepínáme většinou bez problémů, ale jak auto stojí někde na slunku tak se žhavení sepne někdy až na desátý pokus. Byl jsem v servisu a servisman vyměnil relátka k palivovému čerpadlu + žhavení a nepomohlo to. Diagnostika hlásí poruchu na relátku palivového čerpadla. Některé z relátek jsou docela horká. Nesetkal se s tím někdo? Neporadíte? Děkuji Pavel J.Dobry den ten sami problem resim tet pocas jizdy mi zastavilo auto rychl.. 20km/h..vyhodilo mi to na palubovce asr co se neda ani vypnout. Sviti stale.. A nukazuje mi zhaveni pri otocenim klicem.. A nenastartuji.. Octavia 2..2014...1.9 tdi.. 77kw..taky chodim servisi udelaji mi to na par dni a zase neco.. 99%vyhadzuje asr.. A nezhavy auto stoji.. Vymenene abs jednotka.. Ridici jednotka a x veci kolem toho.. Problem nevyreseni.. Odesláno z mého ATU-L31 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomivajzer85 Odesláno Květen 11, 2019 Sdílet Odesláno Květen 11, 2019 Dobry den ten sami problem resim tet pocas jizdy mi zastavilo auto rychl.. 20km/h..vyhodilo mi to na palubovce asr co se neda ani vypnout. Sviti stale.. A neukazuje mi zhaveni pri otocenim klicem.. A nenastartuji.. Octavia 2..2004...1.9 tdi.. 77kw..taky chodim servisi udelaji mi to na par dni a zase neco.. 99%vyhadzuje asr.. A nezhavy auto stoji.. Vymenene abs jednotka.. Ridici jednotka a x veci kolem toho.. Problem nevyreseni.. Odesláno z mého ATU-L31 pomocí TapatalkOdesláno z mého ATU-L31 pomocí TapatalkAOdesláno z mého ATU-L31 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pizzaman Odesláno Květen 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2019 Problém vyřešen opravou řídíci jednotky. Cena opravy 8000 Kč. Po opravě vše OK Pavel J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.