Přejít na obsah

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj,

jsem zcela nový majitel O II kombi (ještě neuschl inkoust na kupní smlouvě) z Brna B)

Pokud to vyjde, tak bych vás Brňáky rád poznal. Jak vás tam poznám??? :P

Uvidím, jak budu stíhat, páč do cca 20h máme trénink a MHD by cesta byla na docela dlouho ... (20:47 na Holásky),

tak nevím jak dlouho je zvykem tam poseďet????

Oktávka půjde asi příští týden na rozvody ... tak kdyžtak dofrčím starým mazlíkem Daewoo Nubira :D

Odkaz ke komentáři

@ Karlos - je to různé někdy jsme i do pul 11 a někdy v 9 odjizdime domu nebo někam jinam, je to podle toho jak kdo specha domu. Odjezd jinam asi tentokrát kvůli počasí nebude.

@ Ostatní - napište kdo dorazí kvůli rezervaci a jak dlouho planujete se zdržet

Odkaz ke komentáři

Já se ve středu ukážu, mám nějaký kšefty s fidem :palec: ...Ale mám problém s tím prosincem. Vím, že jsme o tom mluvili, ale já na to zapomněl a dohoukal sraz s lidma ze školy. Resp. původně jsme to měli mít 28-29 listopad, ale nakonec se to muselo přesunout na 5-6 prosinec.

Takže na 99% v prosinci nebudu :(

Odkaz ke komentáři

Skajo... jestli by si byl do 17 hod v Brne tak to pls muzes dovest primo k Jureckovi (servis)... at to nemusi chudak tahat jak kotata.. :)

No, to asi stíhat nebudu. Do 16:00 jsem v práci, takže Brno bych viděl nejdřív tak 17:30. Ale uvidím...kdyžtak mi pošli adresu a kdybych stíhal, hodím to tam ;)

Odkaz ke komentáři

spis ze strechy ne ? ok si necham zvlast zalezet v utery pri holeni hlavy a dame ji praktickou ukazku ze je to jemne a prijemne jak decka prdelka

doplneno datum Prosicoveho srazu - pozor zmena na patek, kdo chce :jager: proudem pit nech si individualne zaridi ubytovani

5.12.2014 Ctvrtletni / Vanocni Sraz - Penzion Balloon Horni Vestonice !!!!

Do prvniho prispevku doplnen seznam tech co potvrdili na tuto stredu, zatim 13 kusu.

Od 9.11. do 16.11. jsou v Cole Svatomartinske Hody

Jim

Karlos_Brno

BalonMajkl

Alessi

ketys

Jirka_ai1

SKAJA

p2p

lubinob

seib

Tomiq07

Moen

ol@f

Zitra po ranu uzavru rezervace takze z tech pravidelnejsich maji sanci se jeste ozvat:

pentadius

raym0n

Mirek1.8T

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...