viktorb12 Posted January 5 Share Posted January 5 ahoj vsetci, tak pristi tyden je cas na stretko, dajte vediet kto pride a v akom pocte. pondelok na obed budu rezervovat misto. dikes. 0 Quote Link to comment
Karlos_Brno Posted January 8 Share Posted January 8 Zdarec, jestli to bude La Patas, asi 2 místa. 0 Quote Link to comment
viktorb12 Posted January 8 Share Posted January 8 ahojte, tak La - Patas zajednan na stredu 18.00 0 Quote Link to comment
raym0n Posted January 31 Share Posted January 31 Borci, nejedete nekdo Praha > Brno pristi tyden pondeli, nebo streda (pripadne dneska), potrebovla bych dovezt 4 baliky z Pruhonic, takova trosku 'Ikea', normalne bych si objenal kuryra, ale tam je problem s tim 7x55x165cm, u kteryho mi to vezme jen toptrans a ten mi ted volal, ze pristi tyden to z kapacitnich duvodu v po/st nedaji. Kdyz by nekdo jel, rad zaplatim misto v aute. 52x52x45cm 5kg 7x55x165cm 58kg 10x40x20cm 2kg 13x57x87cm 3kg 0 Quote Link to comment
viktorb12 Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) ahoj vsem, kto chce prijet na sraz, tak se tento tyden kona uz zitra - utery 13.2. 0 stejne misto v LA-Patas od 18h Edited February 12 by viktorb12 0 Quote Link to comment
Karlos_Brno Posted February 13 Share Posted February 13 Aha, to je (bylo) dneska? Safra 😲 0 Quote Link to comment
viktorb12 Posted April 5 Share Posted April 5 zdarec, tak mame tu dalsi mesiac, dajte mi vediet kto a v akom pocte prided pristi v stredu na sraz... dikes 0 Quote Link to comment
viktorb12 Posted May 13 Share Posted May 13 Ahojte, Len pripominam ze tento tyden je sraz. Ako vzdy - streda v La Patas 0 Quote Link to comment
viktorb12 Posted June 9 Share Posted June 9 (edited) Ahoj, Ďalší mesiac uplynul , v stredu je sraz , zajednano v La Patas , ako vždy o 18.00 Edited June 9 by viktorb12 0 Quote Link to comment
viktorb12 Posted August 7 Share Posted August 7 ahoj, pristi tyden bude sraz, ohlaste sa kto pride a v akom pocte do soboty , abych zarezervoval misto... 0 Quote Link to comment
Recommended Posts