jar_da Odesláno Duben 26, 2019 Sdílet Odesláno Duben 26, 2019 No, ale tu elektronickou už z auta na auto nepřendáš , takže budeš platit dvakrát, pokus bude systém po vzoru SK Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 26, 2019 Sdílet Odesláno Duben 26, 2019 Ty kravo, auto za mega ale dalnicku prelepujes.. Tak je tohle normalni? [emoji16][emoji16][emoji16] Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2019 Tak vis jak...doba je zla :) Fabia jede po dalnici jednou za 2 roky. Ale jinak mas pravdu. Sice auto je vic jak za mega ale jinak ty majitele jsou nejhorsi...viz Tomas co ma objednany to.cikansky auto a uz resi zda bude jezdit za 4 nebo 5 litru :))) Petre: stydim se :( Jaro: jj je to tak. Na Slovač jezdime 2x ročně. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 27, 2019 Sdílet Odesláno Duben 27, 2019 Jsem asi divnej. Dálniční známku mám na obou autech a spotřebu nějak neřeším taky. Pod deset jsem se ještě nedostal ?? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 28, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2019 (upraveno) Petře: kdyby Fabka jezdila častěji tak to taky neresim ale co ted momentalne řešim tak vyčisteni a naimpregnovani kuže a interieru. Z HK nekdo nejake tipy? Minimalne jednou za rok by se mela kuže naimpregnovat. Kdybych to auto konfiguroval ja tak rozhodne ji tam nedam ale aspon ze je v cerne barve. V 325 byla svetla a to bylo peklo. Upraveno Duben 28, 2019 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 28, 2019 Sdílet Odesláno Duben 28, 2019 V 4/22/2019 at 10:47, josef1968 napsal: To sedmičkové Bawko je 12 válec? To je zase jiná liga ve srovnání s šestiválcem . To musí být jako vzlet raketoplánu. Kolik muže stát ta Michelina? To je přímo guma určená na okruh? Nevypadá to tak. Je to CUP2, taková asi nejběžnější semi slicka.. cena podle rozměru, stačí si to najít na internetech.... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 3, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2019 No malinko pohrávam s myšlenkou že to pošlu do sveta a koupim si neco lepšiho :)))) Už me ten výkon asi nestači :) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 3, 2019 Sdílet Odesláno Květen 3, 2019 Kup si letadlo. To by ti mohlo na nejakou dobu stacit? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 3, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2019 (upraveno) Jirko ted jsem se strasne lekl ze napises kup si Medveda :))) Fuj...az jsem se orosil!!! Na letadlo nemam. Bohuzel. To nemá ani Mareš Leos a vzdy pronajima :) Upraveno Květen 3, 2019 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 3, 2019 Sdílet Odesláno Květen 3, 2019 Do Medveda musis dozrat. Na to jses jeste malej kluk? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2019 (upraveno) Jiřiku: tak však viš jak to myslím...ty poslední MB jsou parádní,zvlášt v té střibrné barvě ale zrovna tobě se divim žes vyzkoušel sportovní vuz pod ozbacenim 330xd a přesedlal jinam :) Dnes gurmánský festival v Hradci Králové a pravý arménský šašlyk. 100 kg masa předem naložené.Pochoutka neskutečná :) Tentokrát M3 spinkala doma a panáček popíjel Bernarda 11 Upraveno Květen 4, 2019 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 6, 2019 Sdílet Odesláno Květen 6, 2019 Takhle vypada spokojeny chlap! Vykasleme se na auta a budeme se venovat poradnymu jidlu :-) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 6, 2019 Sdílet Odesláno Květen 6, 2019 K tomu musíš taky dozrát - vyrůst .... , jídlo, víno, klid .... Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 6, 2019 Sdílet Odesláno Květen 6, 2019 Proc myslis, ze jsem se prestehoval z piskoviste do Lux? ;-) Moselska oblast nema chybu :-) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 6, 2019 Sdílet Odesláno Květen 6, 2019 Romane, jaky folie jsi nechaval davat? Vypadaj tak akorat. Kolik %? Zitra jsem objednanej na zatmaveni zadku kvuli prckovi. A vaham, jestli dat 5% nebo 20%. Tech 5% mi prijde uz dost cerny Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 6, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2019 Kluci dekuju Vám. Tady na foru me to přijde ze dost umira. Neni tady takovy zivot jako driv tak jsem to chtel rozproudit dobrým jidlem. Jinak asi fakt stárnu...nemuzu si pomoct. Nevim co s tim dal popravde. Zase mam karu o kterou mam strach i kdyz je v tom vyhledavani apod.veci... spis kvuli vandalizmu mam bobky. Uvital bych Vaše nazory. Nechat nebo o 200 tisic to prodat vice? Nemelo by to klesat na cene ale ... Jiřiku podivam se vecer do garáže. Jeste jsem v praci a jak pišeš je to akorat jak to mam ja. Tmavši uz bych nedal a svetlejši nema cenu. Rozdil skoro neznatelny mezi sklem z výroby. Napišu. Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Květen 6, 2019 Sdílet Odesláno Květen 6, 2019 Ja uz na druhom aute 5% a manzelka by nemenila. Tiez kvoli detom. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 6, 2019 Sdílet Odesláno Květen 6, 2019 Ja tam necham dat tech 20%. Bude to jako z fabriky. Tech 5 uz mi prijde fakt dost tmavy Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 7, 2019 Sdílet Odesláno Květen 7, 2019 Ja to nechaval delat jen kvuli miminu. Jinak bych se na to vybodnul. Dal jsem tam tech 20% a super, ucel to rozhodne splni a jako bonus to i celkem dobre vypada? Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 7, 2019 Sdílet Odesláno Květen 7, 2019 Jirko, kde máte sníh .... Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 7, 2019 Sdílet Odesláno Květen 7, 2019 Jardo, tohle je foto z predvcerejska Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 7, 2019 Sdílet Odesláno Květen 7, 2019 On 5/6/2019 at 3:31 PM, romariooo said: Kluci dekuju Vám. Tady na foru me to přijde ze dost umira. Neni tady takovy zivot jako driv tak jsem to chtel rozproudit dobrým jidlem. Jinak asi fakt stárnu...nemuzu si pomoct. Nevim co s tim dal popravde. Zase mam karu o kterou mam strach i kdyz je v tom vyhledavani apod.veci... spis kvuli vandalizmu mam bobky. Uvital bych Vaše nazory. Nechat nebo o 200 tisic to prodat vice? Nemelo by to klesat na cene ale ... Jiřiku podivam se vecer do garáže. Jeste jsem v praci a jak pišeš je to akorat jak to mam ja. Tmavši uz bych nedal a svetlejši nema cenu. Rozdil skoro neznatelny mezi sklem z výroby. Napišu. Jidlo, sex a vymesovani zaberou vzdycky ;-) S tim autem je to tezky - zabavny a rychly auto bude vzdycky drazdit... Na druhou stranu - kdyz si poridis cerne S500 coupe, myslim ze moc lidi nebude mit koule tomu neco udelat... neco takoveho :-) https://www.sauto.cz/osobni/detail/mercedes-benz/tridy-s/18247724 Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 7, 2019 Sdílet Odesláno Květen 7, 2019 Tohle je nadhernej korab. Kamarad tenhle model ma, jen teda pouze 350 naftu. Kazdopadne jsem nejel v pohodlnejsim aute?. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 7, 2019 Sdílet Odesláno Květen 7, 2019 Romane, buď v klidu. Každé auto, který není úplně obyčejný prostě dráždí. Na druhou stranu je to pořád jen auto. A máš ho pojištěný. Takže buď v klidu, užívej si auta pro radost a na ostatní se vykašli. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Květen 8, 2019 Sdílet Odesláno Květen 8, 2019 21 hours ago, jirka3 said: Ja to nechaval delat jen kvuli miminu. Jinak bych se na to vybodnul. Dal jsem tam tech 20% a super, ucel to rozhodne splni a jako bonus to i celkem dobre vypada? Pekne udelane. Mimochodem belous by si zaslouzil vlastni vlakno ;-) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 9, 2019 Sdílet Odesláno Květen 9, 2019 Diky kluci. Mam z toho docela radost. Urcite lepsi, nez kupovat ty sitovany clonitka na benzince. A kvalita prace na jednicku, nic jsem na tom zatim nenasel. Az bude trocha casu, udelam mu vlastni vlakno, at to tady Romanovi neplevelim;-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky