iannis199 Odesláno Říjen 2, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2018 Zdravím, nevím, jak to popsat, tak začnu od začátku. V sobotu jsem byl na výletě s přítelkyní a když jsem přišel k autu, měl jsem vypuštěné zadní kolo a čepička pryč. Při dofoukání jsem zjistil, že ventilek syčí a uniká. Takže foukám každý den. Tak nevím, jestli je to chyba ventilku nebo cizí osoby. Nicméně jsem přijel domů a na druhý den jsem sedl do auta a radio pryč, kastlík vyházený, drobné z popelníku pryc. Takže asi zloděj. Řekl jsem si dobře, 500 za radio není zase taková hrůza, zvlášť když jsem neměl rozbité okno, asi chyba zamykání, na kterou jsem ještě nepřišel.. Ale od té doby alarm se mi spouští co 10 minut a opravdu nevím, co s tím. Už jsem podle nějakých rad na netu vypnul vnitřní, jedním stlačením zamykání na dálce, ale nefunguje to. I když zamknu vše ručně a dveře řidiče klíčem, aktivuje se alarm, tak už nevím... Nakonec jsem musel odpojit baterku, ale takhle to nejde napořád. Ještě mě napadlo, jestli alarm nespouští to vyfukující se kolo, ale to asi těžko, zas tak citlivé ty senzory asi nebudou. Každopádně díky za jakoukoliv pomoc a radu....budu vděčný a rád...díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 3, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 diagnostikou lze zjistit příčinu spouštění alarmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iannis199 Odesláno Říjen 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2018 Tak jsem po dvou dnech vyměnil prázdné kolo, napojil baterku a už tři dny zatím v pohodě. Alarm nehouká, jen bude asi problém v centrálu, který mi zamkne celé auto, ale občas na jedny dveře zapomene, což se asi stalo i při tom vykradení. Jedny dveře asi zůstaly nezamknuté, to se mi stalo i dnes ráno. Od teď po zamknutí kontroluji všechny dveře a určitě si nechám v servisu zkontrolovat centrál a každopádně si na to budu na to dávat větší pozor. Tak nakonec nevím, jestli za spouštěním alarmu bylo to vyfukující se kolo, ale asi ano, jak to tak vypadá.......čidla asi fungují dokonale, možná až moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 6, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2018 Muzou za to ty jedny dvere!! Nech je opravit, at se ti zamykaji a nebude ti pak houkat alarm. Kamarad to ma na Golfu stejny. Blbnou mu dvere u spolujezdce a pak se mu spousti alarm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iannis199 Odesláno Říjen 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Jo ale mě se spustil alarm i když jsem si zkontroloval vše zamknute. Dotahnute okna, dovřene dveře, prostě houkal. Až jsem vyměnil kolo za dofouknute, přestalo to. Ale asi bude problem s centralem no, to bude zase oprava za miliony..au.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Dvere jsi mohl mit zamknute, ale blikala ti pritom ta dioda v ridicovych dverich? Pokud ne, tak se auto nepreplo do SAFE locku a to muze prave spustit ten alarm (tak to dela tomu kamaradovi na golfu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.