Trisy89 Odesláno Říjen 4, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2018 Zdravím Škodovkáři, hledal jsem na foru ale nikde jsem nenašel. Mám Octavia III , 1,6TDI 77kw, Elegance. Najeto 129 000 km. Při rozjíždění na jedničku se občas ozve tak na 1-3 sekundy takový divný zvuk, něco mezi pískáním a vrzáním. Děje se když povoluji spojkový pedál a děje se to nepravidelně. Někdy to dva dny neudělá někdy to udělá 3x za den. Děje se to i když je motor zahřátý. První co mě napadlo je že prokluzuje spojka, pak jsem někde na fórech četl, že by to mohlo být setrvačníkem, ale ten by prý i vibroval a to se neděje. Jinak mi přijde že řazení funguje normálně, žádné divné zvuky, jen tento občas. Byl jsem v servise a tam se jim to neprojevilo, což je jasný, když to dělá jen jednou za čas. Důvod, proč to řeším, je ten, že auto mám necelý měsíc a jestli s ním něco je, chci to vědět, abych popřípadě mohl řešit s prodejcem. Děkuji za odpovědi a pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sergi06 Odesláno Listopad 28, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2018 Servus Mam to samy jen 81kw greenline. Presel si na to jaka je to zavada?? Me to totiz dela taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janci_SVK Odesláno Prosinec 25, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2019 Ahojte, mám toto auto už 4 mesiace, pozorujem tento zvuk veľmi často, veľmi často to je počuť pri spiatočke. Zatiaľ mi nikto nevedel povedať čo to môže byť. Vy ste na niečo už prišli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal Vít Odesláno Červenec 29, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2020 Zdravím také se mi to stává na jedničku když pomale parkuji a pouštím spojku či zase zpátečka když někam zacouvávám tak než spojku úplně pustím, dělá mi to již náhodně asi 3 roky, auto staré 5 let koupeno nové, v servise se jim to klasicky neprojevilo, ani po takové době nepozoruji žádné změny co se týče chování auta, spojka neprokluzuje rychlosti jdou řadit pořád stejně, ale také by mně to zajímalo čím to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.