hori14 Odesláno Říjen 6, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2018 Dobrý den, Mam jeden dotaz... Vymenil jsem na sve dvojkove ovci (1.9 tdi 77kw 2007 1Z3) zarovky za LED. Bohuzel pri mrazech ci snezeni (ziji na Islandu a uz nam snezi kdyby nekdo rikal ze je v CR 20°C :D) se mi deje to ze po cca 20 minutach jizdy musim zastavit otrit svetlomety a pokracovat v jizde... a to opakuju porad pokud jizdu neukoncim. Cetl jsem ze LED zarovky maji nizsi vyhrevnost nez klasicka H7... Proto usuzuji ze z tohoto duvodu mi zustava snih na svetlometech ci namraza protoze u klasickych zarovek mi vse rozmrzne a nemam takovy problem jen u tech LED H7 mi zustava vse na svetlech. Ma s tim nekdo zkusenost? Muze mi nekdo poradit nejake reseni jak tuto vec nejaky kutil doma vyresil? Samozrejme je mi jasne ze kdyz dam zpet puvodni tak vse bude fungovat jak ma jen pred timto ukonem se radsi ptam Vas zkusenych jestli nad tim nekdo nevyzral. Vymenu za Xenony ci pridavne sterace na svetla o techto vecech vim. Dekuji mockrat za Vase odpovedi Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Je potřeba zjistit, jaký má příkon tvoje LED H7. Klasická halogenka H7 má 55W, některé LED H7 mají podstatně méně. No a právě ten příkon ve W je rozhodující, jak to bude ohřívat vnitřek paraboly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hori14 Odesláno Říjen 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Dekuju mockrat za vysvetleni. Bohuzel vice jak 50W nemohu ted sehnat... Myslite ze alespon 50W bude stacit? Nebo tech 5W je veliky rozdil? Dival jsem se a ted tam mam LED 35W coz bude tem problem. Dekuji predcasne za Vasi odpoved :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 A policie s těmi 35w LED nemá problém? Určitě to není homologované. Odesláno z mého SM-J330FN pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hori14 Odesláno Říjen 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 před 3 minutami, horky99 napsal: A policie s těmi 35w LED nemá problém? Určitě to není homologované. Odesláno z mého SM-J330FN pomocí Tapatalk Neziju v Ceske republice jak bylo napsano vyse :) Jinak zde s tim policie nema problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Četl jsem ,že píšeš o Islandu. A tam je to dovolené, nebo to jen neřeší? Jinak koukni na aliexpres, kupoval jsem tam h4 a bez problémů. Odesláno z mého SM-J330FN pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hori14 Odesláno Říjen 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 před 32 minutami, horky99 napsal: Četl jsem ,že píšeš o Islandu. A tam je to dovolené, nebo to jen neřeší? Jinak koukni na aliexpres, kupoval jsem tam h4 a bez problémů. Odesláno z mého SM-J330FN pomocí Tapatalk Spis to tu neresi pdofoze je fu vetsinu roku tma... no kupoval jsem ty co tam mam a jsou 37 W cca a ted sem nasel 50W bude to stacit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Řekl bych, že to stačit nebude, obecně LED žárovky produkují mnohem méně tepla, ale uvidíš. Odesláno z mého SM-J330FN pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 no ony vyprodukují tepla dost, proč by jinak měla vzadu ten úžasný chladič... dej tam halogeny a nebo si dodělej ostřik světel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.