RedDevilCZ Odesláno Říjen 11, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2018 (upraveno) Tak jsem přestoupil už na třetí octu v řadě. A kupodivu třetí stříbrná :-) Původne jsem chtěl 2face Naskytlo se tohle, ma to docela najeto/265/ Nemá to úplně výbavu co bych chtěl Ale cena byla příznivá... Hlavní co bych rád vyměnil je rádio.... Má to z venčí nějakej ten šrám, přeci jen firemní auto, ale uvnitř to je nedotčený... Tak snad bude sloužit... Upraveno Říjen 11, 2018 uživatelem RedDevilCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 1, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2018 Jako takhle vypadá pěkně, ten nájezd je hodně slušnej.co máš za motor 2.0tdi 110 kw? Zajímalo by mě, jak tady ty motory nebo spíše ty dražší komponenty vydrží km? Co třeba DPF,spojka,turbo,vstřiky....bylo už něco děláno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2018 Podle historie z tohohle nebylo delano nic.... Prvni uprava, android radio s navi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2018 Změnil jsem si barvu ručiček, nechal nalepit folie a koupil tříramínko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.