Thomasss Odesláno Říjen 22, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2018 Zdravím Mám dotaz. Mám Octavia 1, 1,9 tdi 66kw Combi. Měnil jsem nedávno zadni napravnici... Výměna proběhla v pořádku, avšak mám problém se zadním stabilizátorem. Ten kdo ho do nápravnice ustavoval a zavaroval to dělal nějakým podivným způsobem protože teď je ta tyč dá se říct taková přepnuta. To znamená že při rozhoupani vozidla dělá šílené skripave a vrzave zvuky. Mám ji nasazenou normálně skrz středový silentblok a závaží mám normálně k napravnici prisroubovane.. I když na onen zvuk žádným způsobem nepůsobí. Tudíž se chci zeptat. Co by ses stalo kdybych stabilizátor odriznul? Někde jsem četl že jako stabilizace při zatáčení slouží u octavek samotná zadni napravnice a ta pruzna tyč neboli stabilizátor jen ten stabilizační účinek zvyšuje. Je to blbost přemýšlet nad odstraněním? Díky za odpověď chlapi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Listopad 16, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Ta tyč uvnitř je právě stabilizátor. Jsou dokonce dva druhy náprav,různé průměry stabíku a tím jiné chování. Takže neřezat!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.