camil.v Odesláno Listopad 16, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Zdravim. resili jste nekdo problem s dotykem na radii? ted kdyz uz teploty klesnou blizko k nule a mam auto delsi dobu venku, tak pri startu nez se auto a interier poradne zahreje, blbne mi radio. Dotyk jde jen kdyz se tomu chce a stanice preskakuji z jedne na druhou, nekdy se i samy ulozi na jinou pozici. poradite co s tim? za kazdou radu predem dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Biggles Odesláno Listopad 30, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2018 Ahoj, nevím, mám auto od září a rádio (zatím) bez problému, citlivost displaye perfektní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Venysek1 Odesláno Prosinec 2, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2018 Ahoj, někde jsem četl, že je vadná dotyková vrstva displeje a škodovka na to vydala opravný soft, ale soft mám přehrátý a stále přetrvává problém co popisuješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
camil.v Odesláno Prosinec 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2018 Na nahrátí nového softwaru jsem objednaný do škodovky tak uvidíme jestli to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Venysek1 Odesláno Prosinec 2, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2018 Jo, zkus, ale u mě závada přetrvává. V zimních teplotách než dojde k zahřátí vnitřního prostoru rádio samo něco přepíná a dokonce už to vytáčelo i telefonní číslo a dotyk vůbec nereagoval :-( Bohužel, přehrál se soft, ale nepomohlo to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Prosinec 3, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2018 Mne sa deje to iste na columbuse. Servisny technik v skodovke mi povedal, ze v 99% pripadoch pomoze prehratie softveru, tak uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.