Jogyyyy Odesláno Listopad 16, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Zdravím, potřeboval bych poradit s nápravou, po přejíždění nerovností se ozývá docela hlučné klepání dělá mi to už 70tkm a nezhoršuje se to, pořád stejný zvuk. Dostal jsem 3 tipy, stabilizátor nápravy, výměna tlumičů s uložením a celé řízení. Dnes jsem po výměně stabilizátoru a nic se nevyřešilo. Co váš názor? Díky ☺️ a ještě doplním že jsem kvůli tomu jel na technickou a stejně nic nenašli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 16, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Mne klepali predne-menšie silentbloky ramien .Na zdvyhák a skontrolovať či nie su unavene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Listopad 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Právě že teď jak se měnil ten stabilizátor tak se to všechno kontrolovalo, a nic. Ale tolik km a pořád stejný zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Listopad 16, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Ono tlumiče umí taky pěkně klepat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Listopad 16, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2018 Ty budou asi druhý na řadě, jsou levnější než řízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Listopad 17, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2018 Ja hovorim o silentblokoch ramien oni si radi klepnu aj ked na oko vyzeraju Ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Listopad 17, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2018 Tak aspoň nějaká stopa, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.