Jurajus Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Já si nakódoval panické brždění a nic mi nebliká. Je to nějak závislé na rychlosti, při které se začne panicky brzdit? Nebo to mám zkusit ještě jednou překódovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Jurajus: od rýchlosti ani tak nie ako fakt od intenzity brzdenia, fakt musíš ísť na krv... auto musí spomaliť myslím o viac ako 20m/s(niesom si celkom istý) alebo musí byť aktívne ABS dve sekundy. rýchlosť 20m/s nedosiahneš v meste, mne to blikalo pri rýchlostiach okolo cca 80 - 100km/h. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 nový Superb alebo aj Octavia to ževraj zapína až pri úplnom zastavení auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Jj, OII FL to zapne az pri temer uplnem zastaveni. Nejprve jsem si myslel, ze to nemam vubec nakodovane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Presne definované je to takto - brzdové svetlá sa rozblikajú, ak: je aktuálna rýchlosť nad 60 km/h a dôjde k prudkému brzdeniu (nie je špecifikované bližšie) je aktuálna rýchlosť nad 50 km/h a zásah ABS je dlhší, než 1,5 sekundy Po zastavení vozidla brzdové svetlá prestanú blikať, a začnú blikať výstražné smerovky. Po opätovnom rozjazde alebo po zrýchlení pohybujúceho sa vozidla prestanú blikať či už brzdové svetlá, alebo smerovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jurajus Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Tak to jsem zvědav. Vyzkouším to a dám vědět. Teď musím rozdělat zrcátka, protože jsem si zapnul osvětlení nástupního prosturu v zrcátkách a nic se neděje. Tak se chci podívat, jestli tam vůbec jsou žárovky. Škodováci taky šetří kde můžou a hlavně aby člověk šel k nim a nechal si to udělat. Vydřiduši. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.