VELZI Odesláno Prosinec 7, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2018 (upraveno) Zdravím, prosím o radu. Když je octavka prázdna bez lidi. Tak zadní kola jsou tak trochu do A. Jak kdyby bylo auto plné lidi. Zadní tlumiče nové a požád stejný. Myslíte, třeba vyměnit silenbloky? Vnitřní strana pneu se sjíždí více. Upraveno Prosinec 7, 2018 uživatelem VELZI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Prosinec 7, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2018 Před hodinou, VELZI napsal: Zdravím, prosím o radu. Když je octavka prázdna bez lidi. Tak zadní kola jsou tak trochu do A. Jak kdyby bylo auto plné lidi. Zadní tlumiče nové a požád stejný. Myslíte, třeba vyměnit silenbloky? Vnitřní strana pneu se sjíždí více. Tohle téma patří spíše do sekce Podvozek. Jinak si myslím že by stačilo udělat geometrii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Prosinec 17, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2018 Zkontrolovat kosti a vypada to na vymenu silentbloku. Řešil jsem neco podobného a radsi jsem udelal vymenu vseho, aby to bylo hotove. Kola mi stejne zustala mirne do A, ale pneu se sjizdi celkem rovnomerne :)Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.