Martin.T Odesláno Prosinec 8, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2018 Ahoj, mám dotaz ohledně demontáže dekorativních lišt ve dveřích. Chtěl bych vyměnit stříbrné dekory za carbonové, ale nevím jak. Nechtěl bych tam něco urvat a tak podobně. Nemá někdo nějaký návod jak na to. Případně, kde bych našel takovou informaci? Předem díky (Hledal jsem skoro všude a nic ...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Prosinec 10, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2018 Ahoj, dekor je vo dverach, resp tapaciroch prinitovany, neda sa vybrat, takze jedine vymena celych tapacirov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Devil... Odesláno Prosinec 11, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2018 Vyměnit se dá, stačí sundat tapec a z druhé strany roztavené nýty odfrézovat. Dáš novou lištu a nýty buď opět roztavíš a nebo zajistíš jinak .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Prosinec 11, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2018 Tavné níty odvrtáš ale potom ako to chytíš naspeť, na dvojkovej octe som to lapal iba presne dlhými skrutkami cez podložky ,tavná pištoľ to nechcela veľmi držať, je to sračka ktorá občas nestojí za to ale dá sa to urobiť ale poriadne .Ta nasere ak ti vypadne lišta von za jazdy.Prečaluňoval som pár vrchov tapacírunku na dvojke a tam som to chytal iba skrutkami ako hovorím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie75 Odesláno Říjen 29, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2020 Ahoj, mám pro zdejší mazáky asi blbou otázku, ale jak se ten díl oficiálně jmenuje? Resp. má nějaké číslo? Měl jsem na těch lištách nějaký lepivý bordel po předchozím majiteli, tak jsem se ho dneska snažil sundat dolů a houbička na nádobí mi tam udělala pekelné škrábance... A že jsem si doprasil týden "nové" auto, to moje ego nepřechroustá... Takže bych je chtěl objednat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.