krutik66 Odesláno Prosinec 28, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2018 Ahoj mohl by mi někdo přeložit co se pise v logu z vagu? A dale jestli jde nejak diagnostikovat cidlo venkovni teploty ktere je nejspis vadne kdyz ukazuje o cca 10°C min ale stejne by me to zajimalo. A pak jak zjistit jestli cidlo chl kapaliny ukazuje spravne. Dikyhttp://cloud.tapatalk.com/s/5c260ea07024c/VAG%20LOG.txt Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk EDIT:co se servomotoru klapky klimy tyce muzu bez vagu nejak poznat ze nefunguje?Navíc na klime i na pp mi venkovni teplotu ukazuje chybne mez je realna takze asi zatim nezjistim jestli kompresor sepne i kdyz ke nad 5 stupnu nebo by to ve vagu taky ukazalo EDIT:nevim jestli jsem koukal na schema klimy dobre ale ta V71 je klapka kterou muzu videt pod kabinovym filtrem? Zkousel sem smerovat vzduch a pri recirkulaci se uzavřela tim padem by mela fungovat ale ve vagu to pise pretlakova klapka v71 tak se radsi ptám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 11, 2019 Sdílet Odesláno Leden 11, 2019 Cidlo teploty vody se kontroluje na studenem aute, idealne pres noc odstatem a hned rano. V jednotce motoru v merenych hodnotach je skupina ve ktere by mely byt teploty vody, paliva a vzduchu. Musi ukazovat plus minus stejne :) nebo pri ohratem motoru - na budikach 90 a zkontrolovat ve vagu kolik je v jednotce. Cidlo venkovni teploty je tusim na strane ridice za tou cernou krytkou. Muze byt zoxidovany konektor nebo vodic. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2019 Kdyby bylo cidlo teploty vody vadne asi by to vag ukazal nebo ne? A co se tyce merenych hodnot kdyz rikas ze musi ukazovat priblizne stejne hodnoty paliva a vzduchu atd. tak nebude problem s tim ze mi cidlo venkovni teploty kecá a pak to i ve vagu ukáže nesmysl v merenych hodnotáchOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 11, 2019 Sdílet Odesláno Leden 11, 2019 Ono to čidlo vody vykáže jako vadne az je úplně po nem. Řešil jsem to na několika autech, na budikách 90°C a v jednotce to ukazovalo 65°C, a po výměně čidla vse v pořádku. Pokud máš nějaký venkovní teploměr, jde to vzít podle něj.Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Tak sem dnes na to kouk nevedel sem kde poradne hledat a nasel tohle. Myslim ze prvni fotka bude spravna ale hodnoty nevim jestli jsou vyhovujici. To chybejici bych řekl bude venkovni teplota protoze cidlo ukazuje bludy cca o 10°C min nez jeOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 20, 2019 Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Koukal jsi na to cidlo fyzicky? Ja po koupi auta mel podobny problem a mel jsem silne zoxidovany konektor, nakonec mi uhnil kabel a odpadl - teplota stale -40 :-D Takze na 90% bude chybka u konektoru cidla.Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Jem odpojil ten drzak a dal nic protoze byla kosa zmrzly prsty a kabel ma cidle ja kratkej ze jde blbe chytit a odpojit a nerad bych utrh kablik. Nekdy to zkusim zas a koupim cidlo. Tolik nestoji. Co se tyce fotek muzes mi k nim meco rict? Jde o to jestli je cidlo chl kapaliny dobreOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 20, 2019 Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Cidlo kapaliny vykazuje jine hodnoty - zkus ohrat motor a az rafika na budikach bude mit 90, mrkni na teplotu v jednotce. Uz se mi stalo, ze na budikach bylo 90 a v jednotce se teplota nedostala pres 80 :)Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Mohl by se jeste nekdo podívat na tohle? Jedine co mi něco rika je abs. Co treba to u klimy. Když prepinam okruhy tak slysim motorek klapky a po sundani pylovyho filtru vidim klapku a ta se pri zapnuti vnitrniho okruhu zavre. Je mozne ze jen neni vymazana zavada ale je opravena? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.