ChlebaSmaslem Odesláno Leden 13, 2019 Sdílet Odesláno Leden 13, 2019 Dobrý den, chtěl bych se s vámi podělit o svůj problém a doufám že i přijít na řešení.. Nefunguje mi "lane assist", respektive funguje ale je po dobu asi 10 - 30s, po té se odpojí a napíše ať převezmu řízení... Zkoušel jsem ho zatím je párkrát ale vždy na přehledném dobře značeném úseku dálnice, bohužel dýl jak 30s to nikdy nezvládl.. Volant sebou "šije" ze strany na stranu a jde vidět že má problém se udržet i na rovné cestě. Podotýkám že kamery, radary a všechny možné čidla jsou naprosto čistá, protože jestli něco nesnesu tak je to špinavé auto... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Leden 14, 2019 Sdílet Odesláno Leden 14, 2019 A co si si myslel, ze mas teslu s autopilotom? :) Ten system reaguje spravne, nie je to autonomne riadenie, iba na par sekund. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ChlebaSmaslem Odesláno Leden 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2019 Hmm už to vidím, on to zvláda jen 12s a pak potřebuje zásah aby věděl že stále dávám pozor při řízení.. Tak to jsem doufal že to umí víc.. Je to škoda, takhle je mi to spíš nepříjemný při řízení... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 15, 2019 Sdílet Odesláno Leden 15, 2019 A co jsi jako chtěl??Tohle je pomocník,né autonomní auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 16, 2019 Sdílet Odesláno Leden 16, 2019 Je to asistent pro bezpečnost, pomůže ti např. při mikrospánku, kdy koriguje směr a pak upozorní, že máš kontrolovat řízení, což by tě mělo z mikrospánku probrat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.