Miki4183 Odesláno Leden 15, 2019 Sdílet Odesláno Leden 15, 2019 Zdarec chlapi, koupil jsem si škodu octavii 2 RS, 2007, benzín. Ale něják nevím, jak jí mám zamčít. Když potřebuju nabít baterku, protože je už vycuclá, něják jsem zjistil, že vlastně nemám nikde zámek, kam bych zasunul klíč a normálně zamčel. Bratr má tu stejnou, akorát 2006 a má zámky schované na klice, pod plastem. Já tam nic nemám. Má někdo zkušenost s tím, kde by se onen zámek k zamčení auta mohl skrývat ? Všem moc děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 15, 2019 Sdílet Odesláno Leden 15, 2019 Standardně má být jeden zámek v řidičových dveřích, pokud jej někdo nedemontoval či nezaslepil, většinou se to dělalo po vykradení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miki4183 Odesláno Leden 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2019 Takže to mám chápat tak, že pokud to nebylo vykradené, tak ta malá část plastového krytu, kde by ten zámek měl být, by měla jít sundat i když to jde těžce ? Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 15, 2019 Sdílet Odesláno Leden 15, 2019 On tam původně žádnej kryt nebyl. Je možné že si to původní majitel zaslepil aby se vyhnul vykradení, nebo prostě pod tou záslepkou vložka není, nebo je třeba rozlomená od tzv polského klíče. To těžko říct.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miki4183 Odesláno Leden 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2019 Dobře, mockrát děkuji za informaci, zkusím to potom vypáčit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.