Tomko Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Dobrý den kolegové, prosím o radu, jelikož už si s tím nevím rady a ani kolegové mechanici. Mám Octavii 1.9TDI, 81kW, rv 2002, najeto 425 tisíc. Při jízdě bez plynu, např. jízda z kopce, kde dochází k brždění motorem mi např. při zařazeném rychlostním stupni č. 3, při 1800 otáčkách svévolně přidává, cuká a poskakuje auto. Při jiných rychlostních stupních je svévolné cukání a přidávání paliva v jiném rozmezí otáček. Při volnoběhu k této situaci nedochází. Už jsme provedli: kontrolu turba, kontrolu čerpadla, zaslepení EGR, odpojení autorádia, výměna plynového el. pedálu Prosím o radu, už prostě nevíme. Nemůže to být řídící jednotka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Leden 24, 2019 Sdílet Odesláno Leden 24, 2019 Špatný signál ze snímače vačky? Intercooler plny oleje? To jsou dvě veci, co mě napadli ihned. Zkusim jeste popremyslet, co by to mohlo byt :-(Osobně si myslim, že toto řídící jednotka nebude ( pokud si můžeš vypůjčit, můžeš to vyzkoušet).Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomko Odesláno Leden 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2019 Děkuji za info. Další možnosti vřele vítám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 26, 2019 Sdílet Odesláno Leden 26, 2019 To nemá snímač vačky. Na VAG a měřené hodnoty. Tam se něco najde. Od PC je to věštecká koule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.