JaroB Odesláno Leden 23, 2019 Sdílet Odesláno Leden 23, 2019 Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi chladičem se zátkou a bez zátky na teplotní čidlo. Souvisí to s auty s klimatizací a bez klimatizace? Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Ty potřebuješ čidlo.To je na saharu. Neznám bez čidla,nějaký fake? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaroB Odesláno Únor 3, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2019 Tak už mám chladič vyměněný. Řešil jsem jaký koupit. A ta zátka mě tam trochu mátla. Nakonec šla vyšroubovat. Nikdy jsem to nedělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Únor 5, 2019 Sdílet Odesláno Únor 5, 2019 Ohledne chladice vody nechci zakladat nove tema. Resil by nekdo unik pres chladic viz foto? Ohledne ztraty vody - nekontroluju to kazdy den ale kdyz uz kouknu, tak je po MIN a ja doleju. A pak jak se zas nekdy podivam, tak je opet po MIN. Jen jednou se mi stalo, ze jsem nastartoval a zacla mi pipat teplota motoru. Tk sem se mrknul na expanzku a tam bylo uplne na dne. Dolil jsem a od te doby cajk. Resil by to nekdo tou srackou na utesnovani chladicu? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.