Gordy120 Odesláno Únor 10, 2019 Sdílet Odesláno Únor 10, 2019 Dobrý den, mám dotaz. Přemýšlím na koupí Octavia II RS 2.0 TSI 147kw facelift. Četl jsem že tam byl problém s nějakým napínakem a vůlí pístích kroužku, která byla opravena v roce 2011. Pokud by si to někdo chtěl nechat vyměnit za novodobější tak ho to výjde na dost peněz protože s tím souvisí hromada dálších věcí. Takže mě zajímá od jakého data byly montovány ty opravené motory a jak poznám že je to ten dobrý? Prý jsou 3 generace EA888. Prosím o vysvětlení a pokud jsem napsal něco špatně tak se omlouvám a prosím o opravu. Moc se v tom nevyznám, prostě mě zajímá jaký je nejmíň poruchový a jak to poznat. Všem díky za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Únor 11, 2019 Sdílet Odesláno Únor 11, 2019 Modifikované kroužky se u TSI začaly používat myslím kolem 6. měsíce 2011. Žádný motor není dokonalý a každý má své mouchy. Tady ten benzín, je podle mě i s hrozící GO lepší investicí než TDI, kde je těch hrozících průserů řádově víc, mnohem víc se stáčí, ale nikdo o tom extra nemluví nebo se to "omlouvá" nízkou spotřebou. Je to stejné jak u všech aut, vyhni se autům bez doložené a ověřené historie. Dovoz je ideální příležitost "vyčistit" TP od předochozích majitelů a stáhnout KM, na to bych si dal zvlášť pozor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gordy120 Odesláno Únor 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2019 Našel jsem na slovensku hezkou s motorem ccza r.v.2010. Pán má pravidelnou servisku ve škodovce a byl tam měněn motor 2014, také ve škodovce. Myslíte si že to bude ten modifikovaný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Únor 12, 2019 Sdílet Odesláno Únor 12, 2019 Jestli byl měněný motor 2014, tak už by měl být problém s kroužkama vyřešený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gordy120 Odesláno Únor 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2019 Super díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.