_neo Odesláno Únor 18, 2019 Sdílet Odesláno Únor 18, 2019 Zdar chlapi, tak po mnoha letech přecházím do jiné sekce zde na foru .. do Octavia 3 :) Zatím mám doma ještě oba mazlíky O1 i O3 ale až se konečně vyřeší to startování O1 tak půjde holka k novému majiteli ;) tak Vám přeji aby Vám ty Vaše ještě dlouho sloužily. Já už mám na tachometru přeš 300 tis a myslím že ještě zdaleka nedosloužila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.bongilaj777 Odesláno Únor 18, 2019 Sdílet Odesláno Únor 18, 2019 Zdar chlapi, tak po mnoha letech přecházím do jiné sekce zde na foru .. do Octavia 3 :) Zatím mám doma ještě oba mazlíky O1 i O3 ale až se konečně vyřeší to startování O1 tak půjde holka k novému majiteli ;) tak Vám přeji aby Vám ty Vaše ještě dlouho sloužily. Já už mám na tachometru přeš 300 tis a myslím že ještě zdaleka nedosloužila :) Tak to díky [emoji6][emoji6][emoji6]tak ať slouží O3 a mimochodem "taky mám přes 300 a v Klidu"[emoji108][emoji108][emoji108]Odesláno z mého Mi A2 Lite pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.