stevo714 Odesláno Duben 5, 2019 Sdílet Odesláno Duben 5, 2019 Čaute, chcem sa poradiť kto ma skúsenosti so stieračmi bosch aerotwin na octavia III combi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Duben 7, 2019 Sdílet Odesláno Duben 7, 2019 Ja ich mam. Zatial aj na ostatnych autach ma bosch nesklamal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo714 Odesláno Duben 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2019 A nevies náhodou aké rozmery by mali ísť na o3 combi? Lebo co pozerám na nete tak na taky model auta všade píše 600/475, ale keď som zameral na svojom aute tak teraz tam mam 600/450. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Duben 7, 2019 Sdílet Odesláno Duben 7, 2019 Neviem ti nato odpovedat, ale myslim si, ze mam prave 600+475 a nie je s nimi ziaden problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipjura Odesláno Prosinec 23, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2020 Skřípání a zadrháváni předních stěračů- jak řešit. Pro lepší výhled při dešti jsem si na přední okno aplikoval přípravek typu "Flash Off"- tekuté stěrače. Po čase jsem si při umývání auta i dokonale očistil gumičky ve stěračích. Bohužel nevědomky alkoholovým přípravkem, takže gumičky ztratily grafitovou vrstvu a klouzavost a začaly se při pohybu lepit na sklo. Myslel jsem napřed, že to udělal ten 10 let starý Flash Off a tak jsem ho dokonale umyl a odmastil i to okno. Vše bylo ale ještě horší-stěrače ze zasekávaly třeba uprostřed skla a motorek to neutáhl. Téměř nové stěrače tak letěly do popelnice, objednal jsem nové- zase originál Škoda. Situace se zlepšila, ale ke konečnému vyřešení problému pomohlo až nanesení přípravku z originálního příslušenství Škoda- GLASS POLISH- leštící přípravek na skla. (nechci dělat propagaci předraženým produktům z e-shopu Škody- ale nic vhodnějšího jsem prostě nenašel) Stěrače teď pracují hladce, lehce a bez jakýchkoliv pazvuků. Jen s tím rozlešťováním přípravku-taková bílá vodička je trochu práce. Tekuté stěrače Flash Off jsem už znovu neaplikoval, to staré balení už došlo a nové jsem nekupoval. I když nepopírám, že při deští fungují. Závěrečné ponaučení zní: nikdy neutírat a neodmašťovat gumičky alkoholem! Stačí obyčejný mokrý hadřík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alhas Odesláno Prosinec 24, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2020 Zimní směs v ostřikovači také obsahuje alkohol - líh, takže po delší době stejně gumky vydávají pazvuky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.