asdffff Odesláno Duben 6, 2019 Sdílet Odesláno Duben 6, 2019 Zdravím, dnes se mi ukázal takový nehezký problém, při jízdě z ničeho nic "vypadlo" turbo a auto absolutně netáhlo jak mělo ,sotva jsem jel 100-110, pedál UPLNĚ na podlaze a můžu dělat co chci a nic prostě..po vypnutí motoru a nastartování se znovu turbo chytlo ale ani potom to moc dlouho nevydrželo..má to takové nárazové výpadky. Někdo nějakou konkrétní radu čím by to mohlo být pokuď nebude potřeba přímo repas? díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Duben 6, 2019 Sdílet Odesláno Duben 6, 2019 Máš zas.any lopatky (regulaci) v turbu. Nejezdi jak důchodce a bude to OK. popř. stačí vyčistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
asdffff Odesláno Duben 6, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2019 před 54 minutami, lanzdy napsal: Máš zas.any lopatky (regulaci) v turbu. Nejezdi jak důchodce a bude to OK. popř. stačí vyčistit. Právě že jsem ten opak..valím to dost kdekoliv po městě i mimo.. takže bych měl 5 pokut denně..nejsem si jistý ale myslím že pár dní zpět se mi stalo že třeba když jsem rozjížděl 2 tak před řazením na 3 to turbo jen "vypadlo" na půl sekundy jak kdybych se rozjížděl a najednou dal nohu z plynu.něco na styl prokluzování kol na sněhu .a k tomu teď dneska toto..pořád lopatky? EDIT - případně pokuď měl někdo stejný problém a má někdo zkušenost s autorizákem tak na kolik +- by mě vyšlo vyřešení problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Duben 7, 2019 Sdílet Odesláno Duben 7, 2019 Prověř podtlakovou regulaci. V autorizáku ti automaticky vymění celé turbo za nehorázný peníz a přitom to většinou není potřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
asdffff Odesláno Duben 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2019 před 3 minutami, lanzdy napsal: Prověř podtlakovou regulaci. V autorizáku ti automaticky vymění celé turbo za nehorázný peníz a přitom to většinou není potřeba. Nějaký nejjednodušší způsob pro laika jak na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Duben 7, 2019 Sdílet Odesláno Duben 7, 2019 Já sem taky laik jen je potřeba si o problému chtít něco zjistit. Zkus zkontrolovat celou regulaci-banku na turbu , hadice , mag. ventil , lopatky .Prvně zkus jestli to ovl. lopatek chodí hladce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.