motoosman Odesláno Červenec 21, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2019 Bys nevěřil co projede jakékoliv auto.[emoji12][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2019 aktuálně máme najeto lehce přes 22 tisíc km, za tu dobu jsme měli dvakrát návštěvu nějakých hlodavců a vždy to odnesli podtlakové hadičky: ale po zkušenostech s 1.6 TDI jsou v kufru akvarijní hadičky, které problém řeší jinak se vozíme bez problémů a tak holka za odměnu dostala sportovní pedály - konečně jsou kompletní a protože jsem ji v září nějak zanedbával (najeli jsme jen 1600km), tak dostala odměnu v podobě PolarFIS 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Říjen 11, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2019 PolarFis se dá i na tyhle budíky? Kolik to cca vyjde? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2019 jj, dá, akorát nemám tolik funkcí jako to má v O2 🙂 a Aleš ho má v nabídce 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 30, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2019 Pastelka má od minulého týdne na tachometru přes 25 tisíc km. Dneska dostala nové botičky - bohužel nařízení od leasingovky bylo jasné: Sava... 🙄 Spotřeba se ustálila zatím lehce přes 7 litrů, což si myslím, že na můj styl jízdy je naprosto super 🙂 Horší je to se spotřebou pneu a brzdových destiček. Letní sada je na vyhození - přední pneu měli 0,3mm vzorek (ano uznávám poslední týden jsem je už vůbec nešetřil) a zadní 1,5mm. Tedy sada jde na likvidaci a na jaře nás čekají nové letní pneu. A když mi v pneu servise měnili pneu tak mě sami upozornili, že zadní brzdy jsou na pokraji smrti a mám je na to upozornit při garanční prohlídce, která mě čeká za 14 dní. Autíčko dostalo jako odměnu jak hezky slouží pozvánku na ruční mytí, ale hlavně tepování interiéru, které chceme stihnout příští týden, tak snad se nám poštěstí a nic nám nezhatí naše plány 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 31, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2019 Sjetý gumy za 25tkm? :))) Dobře ty! A Savy jsou dobrý, měl jsem je na předchozím autě, kdy mi původně měli dát Saetta, ale ty jsem odmítl a radši zajel z First Stopu do Best Drive a vyžádal si Savy Eskimo HP2.. Ty máš adaptivní tempomat? V tom případě se opravdu zadní brzdy sjíždí víc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 31, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2019 Gumy za 25tkm je slusny, i ten predni vzorek, slicky. A hlavne desky, po 25tkm? Co tam skodovka montuje, sracky z aliexpressu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 31, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2019 @Dakie jj, ve Style nebyla jiná možnost než s adaptivním tempomatem, který tam byl v základu... 🙂 Sava jsem měl na minulém autě a krom strašného hučení jsem byl spokojen, na výběr od leasingovky jsem měl Barum Polaris a nebo Sava, tak tam nebylo o čem po zkušenostech s Polariskama. A ty pneu mě taky překvapují, je pravda, že s tím autem jezdím dost svižně hlavně okresky když mám volno, protože je ten podvozek příjemnější a přijde mi hravější než u předchozí Octavie. Ale že to bude mizet tak moc jsem nečekal... 😎 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 31, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2019 Jo, pak jsem si to uvědomil, když jsem kouknul na první stránku a viděl tam Style :) Podvozek u Karoqa je super, taky jsem ho chtěl, ale bohužel SUV bylo zamítnuto 😞 Zas ale mám lepší výbavu.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 31, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2019 Já jsem měl rozpočet a do toho jsem se musel vejít, a navíc Octavie v době objednání nebyla s manuálem a 2.0 TDI k objednání. Ale musím uznat, že jsem z téhle volby nadšený a líbí se mi i 2,1 tuny na tažném 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Prosinec 12, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2019 No tak hlavně máš doma svoji Octavii, to když se budeš chtít svézt ještě svižněji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 Koukám, že jsem dlouho nepsal, žádné novinky, tak je na čase to trochu napravit... Pastelka slouží bez větších potíží. Jen loket se začíná podepisovat na plastu okna. Spotřeba se ustálila na necelých 7,5 litrech dlouhodobě. V únoru nám pod kola ulítla pneumatika z kamionu, které se už nešlo úplně vyhnout, tak jsme alespoň "minimalizovali" škodu. Normálně jsme odjeli, ale i tak finální oprava a výměny celkem něco stáli (oprava z povka kamioňáka): nárazník nadkolí konektory bufíku výztuha + chladičovka Začátkem června jsme překročili hranici prvních 50 tisíc kilometrů, pravda, díky koroně o cca 2 měsíce později než byl předpoklad 🙂 Po opravě Občas musí holka i pracovat něco odvézt: Ale umíme si udělat i pěkný výlet spojený s přespáním v přírodě: 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 11, 2020 Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 [emoji1303] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Ten stan vypada velmi dobre?[emoji106]Pro 2 osoby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 super stan[emoji106] to je paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 15, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2020 Ten co byl na strese byl pro 2, aktuálně je již vyměněno za větší pro 4 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 16, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2020 Tak nějaký malý posun v km. Trochu mě zpomalil koronáč a teď prázdniny [emoji16]Jen trochu ruka se klepala fotografovi... 1 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Je děsivé vidět jak to auto teď nejezdí 🙂 Na autě už jsou zase zimáky, je to opět Sava jako letní a musím říct, že ty penumatiky opět nefungují. Na rovinu cítím se ohrožen tím jaké to jsou je*ky... 😞 Dneska jsme zvládli servis v 60 tisicích, navíc jsem nechával kontrolovat brzdy, protože se chovají zvláštně. Jinak o interiér i venek jsem začal nově pečovat autokosmetikou od Project F - prvně loni na podzim a musím říct, že jsem neskutečně spokojený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 6, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Já dal za prvních 365dní jen 29178km.. Slabota.. Ale aspoň si to auto šetřím pro sebe :)) Savy jsem měl a byl jsem spokojenej. Ale já jezdím hlavně dálnice, na hory málokdy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Hory taky moc nejezdím, ale mám problém s jejich fungováním jakmile je mokro tak to klouže a nedá se na pneu ani v malé rychlosti spolehnout. 😞 Jako zimní Sava jsou pořád lepší než Barum Polaris, ale ty letní UHP to mi přišlo jako první tři měsíce ok, ale pak umřeli úplně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 6, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 A to Ti leasingovka nařizuje ty největší sr...y? Já koupil auto z Arvalu a jsou tam zimní Bridgestony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Tam záleží jak je udělaná smlouva a protože firma šetří, berou variantu pneu "Economy". Tím pádem leasingovka nařídí co mi obují. Na bílé jsem měl na léto "Premium" a mohl jsem si já diktovat jaké dostanu pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 6, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Na tom mým, si taky předchůdce diktoval. 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Jo tak to na něj firma asi myslela a nechtěla, aby se někde zabil [emoji1787] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 6, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Nejspíš. A už máš zvednuto? Nebo to dopadne jak se mnou? 😂😂😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2020 Nemám, teď není vůbec čas, ale v plánu to je, protože horší jízdní vlastnosti už to mít nemůže [emoji1787] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 7, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2020 (upraveno) No já to měl v plánu 7 let. Zeptej se Toma, jak dlouho jsem je tam dával. 😄 Upraveno Listopad 7, 2020 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2020 tak dlouho ja nebudu mit ani to auto 😄 budu to muset stihnout driv... 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2020 On for je v tom že je 7let vozil v kufru a pak anrikrista radeji prodal, aby je tam nemusel dávat... 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.