Lukas605 Odesláno Květen 8, 2019 Sdílet Odesláno Květen 8, 2019 zdravím, setkal se někdo s tím, že po cca hodině poslechu autorádia se mu vybila baterka? Jedná se o OIII 10/2016 benzín. Pak už jsem chtěl nastartovat a jenom to zahlásilo, slabé napětí, dobijte jízdou... díky za info EDIT:ptám se, protože u jedničky jelo rádio i 2hodiny a baterka vždy ok, ale chápu že nové auto má jiný systém dobíjení a hlavně je 5x náročnější na spotřebu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Květen 11, 2019 Sdílet Odesláno Květen 11, 2019 Mne stacila pol hodina :) Tieto nove baterie maju nizsie napatie kvoli rekuperacii energie a nikdy sa nenabiju na 100%, preto sa skor pri takomto pouzivani vybiju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Květen 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2019 jojo už jsem četl zajímavý článek o inteligentním dobíjení u nových aut. Nebyl jsem na to zvyklý. V jedničce oktě jsem seděl v autě 2hodiny, při čekání a vždy jsem nastartoval hned. Musím si na to dávat pozor... opět díky EU a podobným sr.čkám máme tohle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.