JaroB Odesláno Květen 14, 2019 Sdílet Odesláno Květen 14, 2019 Zdravím chlapi, dnes problém. Na přístrojovce se rosvítil trojúhelník s vykříčníkem v kolečku se šipkou (žlutý ). Mám diagnostiku na bluetooth OBD 2. Tam vyskočilo P0252. Injektion pump fuel metering control A range performance. Odjel jsem cca 30km bez problémů. Ale docela mě to trápí. Co to může být? Může to souviset s naftou z ONO? Děkuju za názory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 15, 2019 Sdílet Odesláno Květen 15, 2019 Vyčíst VAGem. Tohle kecá nesmysly. Kontrolka je to prokluzu? Pojistky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaroB Odesláno Květen 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2019 Dle knížky od Škodovky je kontrolka ASR nebo ESP. Po vypnutí motoru kontrolka zhasla a už se nerožnula. Tak zatím jezdím. Asi na ten Vag zajedu. Díky Odesláno z mého SM-J500FN pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Červen 5, 2019 Sdílet Odesláno Červen 5, 2019 Na PD motoru mi to dela vstrikovac :-) PD unit - regulation out of range. Koukni na ridici vstrikovac :-/ Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.