Guest solo6 Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 caute, mam rovnaky motor 2.0, je to sice v anglicku ale to je jedno. auto ide pekne len jedna vec mi velmi vadi. ked idem nad 100km/h tak je motor velmi hlucny. uz neviem cim to bude. olej v motore je meneny a je ho dost, kolesa vyvazene... este som myslel ze je malo oleja v prevodovke, ale nieje. mozno by bodlo len trochu doliat. stretli ste sa s tym?????? diiiiiiiiiky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 co to je nad 100km/h......................při 200tacho točí 5,2-5,3..to slyšet už je při stovce točí nějakých 2500ot....což je krásně potichu....do nějakých 140 ho skoro neslyšet...tak to fakt nevím čím to bude že ti to nad 100ku "řve"............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest solo6 Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 pri 100 kmh ide pekne potichu ale okolo 110-120 uz je motor podstatne hlucnejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 to si VSemimu nemel rikat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Uz se tesim jak se tato diskuze rozvine :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 ten rozdíl v otáčkách při 100 a 120 není zas tak hrozný..takže otáčkama to nebude....nwm....pří 120 to točí se mě zdá ke 3000......nwm nwm čím to že to máš tak hlučné....je to fakt od motoru? není někde u dveří blbé těsnění?? Houmi: proč by mě to neměl říkat...mě to jede potichu.... :D já mám auto OK a to je pro mě hlavní...že se sere jiným mě netíží :D a při volnoběhu když stojím u auta tak nevím že je nastartované.... :D když tomu šlápnu tak to nevypadá jak kdybych v kotly pálil pneumatiky ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 a nejsou to třeba přední ložiska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karel4 Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Jo ale v anglii je to v mílích ,takže pokud máš motor hlučný ve 160km/h tak se nediv. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FerikOCT Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Zdravím, ospravedlňujem sa že otváram takúto starú tému, ale myslím že je aktuálna pre všetkých ktorí majú tento motor. Dúfam že sa tu nájde niekto kto mal podobný problém a podarilo sa mu ho vyriešiť. Takže ja som pozoroval nadmerný hluk najmä vo vnútri vozidla ale iba pri prudšom pridaní plynu, respektíve pri vyššej záťaži. Je to dunivý zvuk aj pri nižších otáčkach. Motor rve a pomaly rozbieha. Tak isto sa citeľne prenášajú vibrácie od motora do pedálu a mierne aj do volantu. Keď som jazdil na iných benziňákoch tak to bolo 100 x tichšie aj s plynom na podlahe :) . Ešte 1 kuriozita ak to pomôže, mám automat a LPG :/ Poraďte prosím, kde mám začať najlacnejším spôsobom hľadať chybu? Silentbloky? Ložiská? Výfuk? Stretli ste sa už s týmto problémom? Za reakcie vopred veľmi pekne ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mephistopheles Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Zdravím, ospravedlňujem sa že otváram takúto starú tému, ale myslím že je aktuálna pre všetkých ktorí majú tento motor. Dúfam že sa tu nájde niekto kto mal podobný problém a podarilo sa mu ho vyriešiť. Takže ja som pozoroval nadmerný hluk najmä vo vnútri vozidla ale iba pri prudšom pridaní plynu, respektíve pri vyššej záťaži. Je to dunivý zvuk aj pri nižších otáčkach. Motor rve a pomaly rozbieha. Tak isto sa citeľne prenášajú vibrácie od motora do pedálu a mierne aj do volantu. Keď som jazdil na iných benziňákoch tak to bolo 100 x tichšie aj s plynom na podlahe :) . Ešte 1 kuriozita ak to pomôže, mám automat a LPG :/ Poraďte prosím, kde mám začať najlacnejším spôsobom hľadať chybu? Silentbloky? Ložiská? Výfuk? Stretli ste sa už s týmto problémom? Za reakcie vopred veľmi pekne ďakujem. Mno mě to dělalo větší kravál když byl střední díl výfuku prakticky vyžraný (byl tam ještě originál 12 let starý), a pak to duní samo těma výfukama co tam byly ale po výměně středního dílu se to uskromnilo docela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FerikOCT Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Mno mě to dělalo větší kravál když byl střední díl výfuku prakticky vyžraný (byl tam ještě originál 12 let starý), a pak to duní samo těma výfukama co tam byly ale po výměně středního dílu se to uskromnilo docela Vďaka za ochotu, ale výfuk som vymenil 1 diel aj s pletencom a katom. Dal som origo, stred som zalatal a výfuk je totálne tesný. Lenže nič sa nezmenilo. už to riešim pol roka, pol auta vymeneného a nič. Vonku je zvuk pekný, iba vo vnútri je to jak v starom naftaku. pomaly asi pristúpim k zúfalým riešeniam ako vytlmiť motor odhlučňovacími nálepkami :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.