Ladews Odesláno Červen 6, 2019 Sdílet Odesláno Červen 6, 2019 Ahoj, chci se zeptat, řešil někdo výměnu tohoto senzoru? 1K0 909 606 D. Podle servisu jej mám špatný, tak mě jenom zajímalo zda už to někdo řešil, případně jaká může být příčina, že se taková věc rozbije. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 6, 2019 Sdílet Odesláno Červen 6, 2019 předpokládám, že ti svítí kontrolka airbagu a diag píše tento senzor .... zatím vždy to byl špatný dveřní svazek v místě průchodky do dveří.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 6, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2019 Jojo, přesně tak. Už se mi to jednou objevilo, tenkrát jsme to smazali a cca měsíc byl klid, teď to znovu bliklo a ve škodovce řekli že to je to čidlo. Zkusil ho odpojit a znovu načíst, podle toho co říkal tak podle VAG se ztratil signál takže podle něj to je ten snímač. Dá se nějak ten svazek zkontrolovat okem (že by nějaký drát byl zlomený atd.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 6, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2019 Nasel jsem v presnich dverich malicko obnazenely hnedy drat. Myslis ze to muze byt ono? btw. staci kdyz to oblepim elektrikarskou paskou. Drat se nezda byt nejak poskozeny. 😀 mozna blbej dotaz ale jsem elektro "profesional" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 7, 2019 Sdílet Odesláno Červen 7, 2019 Od toho senzoru jsou to ty dva tenké dráty (hnědý, žlutý) od žlutého konektoru. Vypoj všechny 3 konektory ze sloupku, vytáhni tu gumovou průchodku (chráničku) a projdi ty dráty až ideálně s senzoru, ale většinou se to láme u vstupu do dveří +10cm v nich směrem k repru. Kabeláž má sponku (uchycení) cca v místě u repráku, tu je dobré vycvaknout a vysunout si tak více kabeláže ven, úplně ideál je samozřejmě sundat tapec a celou elektriku si projít, rozmotat tu textilní omotávku atd. Ten kabel hnědý bude kostra od motoru stahovačky, ten to dělat nebude, ale samozřejmě zaizolovat proti vlhkosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červen 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2019 Super, tak já to prolezu a uvidím 🙂 Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.