Přejít na obsah

Budíky


Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám mojí první O2 po fl a koupil jsem ji od tchána v top stavu. 09 výroba a najeto 67k (jezdil s tím jenom do práce, jednou kamsi na slovensko jinak do práce a z práce, takže na 100 pro vím, že je to nestočené, přítelkyně byla u toho když to kupovali úplně nové) a je to bohužel v úplném základu, nevím jaká třída to teď je, ale mrzí mě, že na palubním počítači se mi ukazuje pouze teplota venku a kdy mám jet na servis. Otáčet to můžu pouze nulovací "tyčkou" na denní trip. 

Doufal jsme, že tam spotřeba, kolik je v nádrži, dojezd atd bude, jelikož si myslím, že je to užitečná věc (vím, že to není na 100%) a rád bych si ji tam chtěl dodělat tuhle funkci.

Soused je automechanik a říkal, že by se museli pořídit nové budíky, páčka (to vím určitě jelikož tam je bez přepínačů a MF volant nemám), řídící jednotka, kabeláž atd.. Ale taky, že je možnost, že nové budíky by se nemuseli pořizovat, že je podporují tuhle funkci. Tak se chci zeptat zjistím nějak podle budíku jestli je možno to dodělat nebo ne? Popřípadě jestli tu je někdo se stejnou O2 v základu a ví o tom, tak jestli by mi mohl pomoc.

Vím, že cena bude docela dost velká, ale s tím počítám (pokud nebudu muset kupovat nové budíky). Tak jestli mě někdo může pomoc ? 

 

Popřípadě jestli to někdo už dodělával, tak mě zajímá na kolik ho to přišlo ? Popřípadě kolik si myslíte cca, že by to mohlo přijít mě? 

Přikládám foto mých budíků.

Díky moc všem za odpovědi.

stažený soubor.jpeg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, ja mám Tour 2011, tiež nie v moc veľkej výbave, vzhľadovo tie budíky vyzerajú rovnako ako moje, na mojich páčkach je vpravo prepínanie PC. Najlepšie bude zistiť číslo podvolantovej jednotky, je to pomerne jednoduché, čísla sú pod krytom, ktorý je za volantom, vrchný by sa mal dať len vycvaknúť, spodný je na tuším  3x torx 25, potom stačí odklopiť a odpísať, prípadne odfotiť číslo jednotky a podľa čísla zistiť čo podporuje - napr. na stránke Ross-tech a podobne. Číslo jednotky sa dá  zistiť aj na diagnostike, ale takto je to práca na pár minút a človek hneď vie na čom je. Budíky ako také by funkciu zobrazovania spotreby, dojazdu atď podľa mojich skúseností mali podporovať. Ale na 100% neviem. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...