Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

A heleeee, novy kormidlo. :D

Ale porad mi prijde to starsi triraminko do toho interieru takovy hezci, jemnejsi... Tohle je moc "ostry". :D Ale urco lepsi, nez tam mit ty ctyrraminka. :smich:

Odkaz ke komentáři

Tak proto ja ted dostavam ho*no, kdyz chodi vsechny darky k vam. :( :o

Kube: Znas lidi v Havirove a nebo uz ani ne, kdyz tam casto nejsi? :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

To vis ze jo a Libor me zas narkne ze se jen pred vama vytahuju :) :P :D Ok tak ja vam to reknu. Prijdou mi drobeckove v podobe 225/45 R17 Matador MP46 Hectora 2 XL ZR 94 Y. Takova malickost :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Houmiku a jak jsi s nima spokojeny? Jizdni vlastnosti a najezd km?? :D

Martine a vis,ze uz nad ni vazne uvazuju. Ale zalezi co rekne Fun jak vezme Lilo na valce. Uvidi se no :D

Petan.VUT: ja mam v technicaku jen 215/45 R17 ale i tenhle rozmer se tam pokusim zapsat abych nemel nikde problemy :palec:

jajiNe: ja si myslim,ze s tim mym rozmerem az takovy problem nebude jak vletim na D1 ;)

A tady mate fotecku. Prebirala je Rubi a pry vsechno v pohode :(

post-3498-1299772501_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Kube: Ja nejsem zas tak narocny ridic na tohle, jako rad se taky svezu rychleji, ale vzdycky jen chvilinku, nikdy to nedru na plno celou cestu. Takze ja jsem spokojeny, ja bych asi drazsi a lepsi gumy ani neocenil, i kdyz jsem je taky mel. A najezd. Po sezone mam kolik... Asi 5-5,5 mm na prednich pneu myslim. Z hlavy si to moc nepamatuju a gumy mam zatim v garazi a ted nejsem doma, abych se podival.

Jezdim s tim za kazdyho pocasi a najezdim dost po ruznych cestach, dalnice, okresky atd. Nemel jsem s nimi za tu sezonu problem.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Jendo dik za info. Ja po zkusenostech kolegy uz taky seru na nejake divociny. Jasne ze si trosku zablbnu nekde na zatackach ale jinak na to seru. Ridicak me zivi a ja potrebuju aby to tak jeste nakou dobu zustalo. Jen jsem proste na ty gumy mooc zvedavy.

Miro tak s tim Hubertem to verim. Ja jsem je koupil z hodiny na hodinu protoze jak je na K+K naskladnili tak zvedli cenu o 300kc a na dalsim webu je meli jeste za starou tak jsem nevahal :palec:

Doplnuji info: jsou made in France a datum vyroby je 4910. Takze spokojenost na me strane ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...