RAZTY Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 KUBE TO SPÍŠE VYPADÁ JAKO BY TO NĚJAKÝ DEMENT PROKOPL KDYBY TI DO TOHO NĚKDO NAJEL ,TAK BY BYL TROCHU SEDŘENÝ I LAK Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Fólie moc pěkný, škoda že se nedají dát na celé auto (vyjma čelního skla samozřejmě). A vím, že se asi zlobíš, ale tohle je už v našem státě běžné, slušnost a uvědomění se zcela vytratilo. Tvé pocity chápu, stalo se mi něco podobného V nasem state bych to jeste pochopil ale tohle je v Lucembusku. Auti tam mam zaparkovane u hotelu pres ktery jezdim do prace a z prace KUBE TO SPÍŠE VYPADÁ JAKO BY TO NĚJAKÝ DEMENT PROKOPL KDYBY TI DO TOHO NĚKDO NAJEL ,TAK BY BYL TROCHU SEDŘENÝ I LAK Razty kolegove na to koukali a odpovida to presne vysce plastoveho narazniku toho mastra co maj na hotelu..... Primo nacouvane a sklicka z blinkru jsou nahsnute pred kolo aby nebyly videt!!!!!!!! Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Kubo to snad neeeee.... neni mozny chudaček Lilo Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Tak to nas_re ! Všude se najdou dobráci, kteří když něco provedou, tak radši zmiznou, budou zatloukat že oni nic atd. Držím palce ať toho šmejda chytneš ! Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Tak dneska jsem koupil novy blinkr a MarenaTDI mi ten blatnik vymack zpatky a dal novy blinkr. Je to trosku videt ale je to mnohem lepis nez predtim!!!!! Jupi!!!! A hlavne lak neprasknul :D Fotku davat nebudu protoze Lilo stejne uvidite na srazu. A ti co neuvidi pak dostanou fotku. :) Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 TAK SUPR :) ZÍTRA KOUKNU JAK TO MAŘENA POPRAVIL :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Uz se moooc tesim :D A jeste mam jedno prekvapko ale to az zitra ve Frenu. Jestli to klapne tak to bude bomba :) Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Kube tak to je supr s tim blatnikem je videt ze tam na tom ostravsku mate sikovne chalany :) a jsem zvedavej na tu bombu ve Frenu zatim me akorat sere to pocasi ,ale jinak se uz tesim na Vas vsechny :D Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 KUBE ŽE BY ČERNÁ STŘECHA? :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Miso na pocasi se vyprdni a nedelej si z nej tezkou hlavu. Proste prijed a bude fajne i tak RAZTY cerna strecha ted urcite nebude. Vyplatu mam az v utery :D Ale cerne to je :) Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Miso na pocasi se vyprdni a nedelej si z nej tezkou hlavu. Proste prijed a bude fajne i tak RAZTY cerna strecha ted urcite nebude. Vyplatu mam az v utery :D Ale cerne to je :) [/quo Kubo: to bude nejaky cerny domorodec ktereho jsi si dovezl ze zahranici a bude ti zitra lestit auto ? Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Kubo Kubo ty jsi me hodne zklamal jak muze serie kouřit :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 (upraveno) Libore ja uz na to prisel cim to bylo. Ja mel jeste vlci mlhu po tom patku tak se mi to vsechno jen zdalo. Jede Ti to moc hezky a ani trosku necoudi :P Jsem te jen skadlil :D Upraveno Červen 12, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Coudit coudil jiny expert :D Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 je pravda ze jsi to vcera valel Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Libore vis jak, muj prvni takovy velky sraz tak jsem byl trosku mimon no. :lool: :lool: Omlouvam se vsem Ozvi se pak s tim VIFem.... Ale od stredy uz Rubi. :lool: Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Libore vis jak, muj prvni takovy velky sraz tak jsem byl trosku mimon no. :lool: :lool: Omlouvam se vsem Ozvi se pak s tim VIFem.... Ale od stredy uz Rubi. :lool: urcite protoze ja mam taky u neho 1 litr takze to ezmu pri jednom :lool: Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 V nasem state bych to jeste pochopil ale tohle je v Lucembusku. Auti tam mam zaparkovane u hotelu pres ktery jezdim do prace a z prace :lool: Tak to vůbec nechápu Myslel jsem, že je to civilizovanjší země nebo nemají rádi cizince :lool: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Marku taky jsem doufal,ze tam bude lepsi kultura a povahy ale tu restauraci vlastni Portugalci a ti jsou taky pekne hovada..... Nastesti mi to Marena celkem slusne opravil takze jsem uz v klidu :D Libco to bude super s tim VIFkem. Necham Rubi penizky takze to bude v pohode :) A aby jste nerekli ze lezim cely den v posteli tak jsme dneska s Rubi po vylete na Štranberk vrhli na odvetrani pro IC jak na Lilo tak na Bublince. Tady mate fotecky. Rubi je skvela pomocnice :D Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 (upraveno) Marku taky jsem doufal,ze tam bude lepsi kultura a povahy ale tu restauraci vlastni Portugalci a ti jsou taky pekne hovada..... Nastesti mi to Marena celkem slusne opravil takze jsem uz v klidu :D Libco to bude super s tim VIFkem. Necham Rubi penizky takze to bude v pohode :) A aby jste nerekli ze lezim cely den v posteli tak jsme dneska s Rubi po vylete na Štranberk vrhli na odvetrani pro IC jak na Lilo tak na Bublince. Tady mate fotecky. Rubi je skvela pomocnice :D Kubo ty pracujes kdyz jsi doma ? treba odpocivat po tak narocnem víkendu :) , VIFko uz prislo zitra bych ti brnkul a prijdu z roboty :D Upraveno Červen 13, 2011 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Kube co to ty vole jako je ??? :) :D Kup novy a poradne. Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 jak te DEKO zjebal :) tak znova kubo..... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Libore pojedu vecer pro Rubi do prace tak kdyby ti nevadilo az vecer??? Ale staci me jen zitra prozvonit, zavolam zpatky Deko ty vole prvi pokus a nikdo mi neradil tak jsme to takhle nejak sfoukli no :D :) Nez abych to delal znova tak radsi dam FMIC :) :D :D Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 To ja jsem se na to mohl hned vysrat, abych neco rezal a kokotiny delal, pekne jsem si objednal mrizku od Cimbu a hotove. Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Kube ta mřížka to je maso :( Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Kubo to chce přesně rozměřit, opatrně naříznout , lehce nahřívat horkovzduškou a postupně ohýbat a dělat žebrování širokýma kleštěma. Nebo to kup hotové. Tohle je fakt mazec ! Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Kluci :lool: :D BadySu diky :D Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Stejne to za tim kolem neni videt. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Houmiku presne ;) A stejne to tam je jen ucelove a ne esteticky. A stejen to predelam ale ted to tam tak proste bude. Delali jsme to s Rubi na koleni na zahrade a bez cizi pomoci. Tak co :smich: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky