Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Fólie moc pěkný, škoda že se nedají dát na celé auto (vyjma čelního skla samozřejmě). A vím, že se asi zlobíš, ale tohle je už v našem státě běžné, slušnost a uvědomění se zcela vytratilo. Tvé pocity chápu, stalo se mi něco podobného :palec:

V nasem state bych to jeste pochopil ale tohle je v Lucembusku. Auti tam mam zaparkovane u hotelu pres ktery jezdim do prace a z prace :smich:

KUBE TO SPÍŠE VYPADÁ JAKO BY TO NĚJAKÝ DEMENT PROKOPL :smich: KDYBY TI DO TOHO NĚKDO NAJEL ,TAK BY BYL TROCHU SEDŘENÝ I LAK

Razty kolegove na to koukali a odpovida to presne vysce plastoveho narazniku toho mastra co maj na hotelu..... Primo nacouvane a sklicka z blinkru jsou nahsnute pred kolo aby nebyly videt!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem koupil novy blinkr a MarenaTDI mi ten blatnik vymack zpatky a dal novy blinkr. Je to trosku videt ale je to mnohem lepis nez predtim!!!!! Jupi!!!! A hlavne lak neprasknul :D Fotku davat nebudu protoze Lilo stejne uvidite na srazu. A ti co neuvidi pak dostanou fotku. :)

Odkaz ke komentáři

Marku taky jsem doufal,ze tam bude lepsi kultura a povahy ale tu restauraci vlastni Portugalci a ti jsou taky pekne hovada..... Nastesti mi to Marena celkem slusne opravil takze jsem uz v klidu :D

Libco to bude super s tim VIFkem. Necham Rubi penizky takze to bude v pohode :)

A aby jste nerekli ze lezim cely den v posteli tak jsme dneska s Rubi po vylete na Štranberk vrhli na odvetrani pro IC jak na Lilo tak na Bublince. Tady mate fotecky. Rubi je skvela pomocnice :D

post-3498-1307990551_thumb.jpg

post-3498-1307990615_thumb.jpg

post-3498-1307990642_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Marku taky jsem doufal,ze tam bude lepsi kultura a povahy ale tu restauraci vlastni Portugalci a ti jsou taky pekne hovada..... Nastesti mi to Marena celkem slusne opravil takze jsem uz v klidu :D

Libco to bude super s tim VIFkem. Necham Rubi penizky takze to bude v pohode :)

A aby jste nerekli ze lezim cely den v posteli tak jsme dneska s Rubi po vylete na Štranberk vrhli na odvetrani pro IC jak na Lilo tak na Bublince. Tady mate fotecky. Rubi je skvela pomocnice :D

Kubo ty pracujes kdyz jsi doma ? treba odpocivat po tak narocnem víkendu :) , VIFko uz prislo zitra bych ti brnkul a prijdu z roboty :D

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Libore pojedu vecer pro Rubi do prace tak kdyby ti nevadilo az vecer??? Ale staci me jen zitra prozvonit, zavolam zpatky :palec:

Deko ty vole prvi pokus a nikdo mi neradil tak jsme to takhle nejak sfoukli no :D :) :palec: Nez abych to delal znova tak radsi dam FMIC :) :D :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...