Guest houmik Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 A heleeee, novy kormidlo. :D Ale porad mi prijde to starsi triraminko do toho interieru takovy hezci, jemnejsi... Tohle je moc "ostry". :D Ale urco lepsi, nez tam mit ty ctyrraminka. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Houmi castecne s tebou musim souhlasit, ale v realu vypada o mooooc lip a hlavne je fung nagl a je radost ho drzet ;) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 To jo, to verim. Jen bacha, at ti ten volant nejaky vocas nerozrizne, jako to udelal mne. ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Jak to myslis nerozrizne???? Jako ze se mi vloupa do aura a ponici mi volant???? ;) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Nene, mne treba jeden mechanik prepinovaval trippling a pri tom nejak riznul do volantu asi vypichovakem nebo nevim cim... ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Jo aha.... Ufff. Tak to jo. Ja jsem si ho uz stihnul pokrtit sam takze vim,ze je muj ;) Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Ahoj, pěkný Ježíšek! Akorát to vzal celkem oklikou a někde se zdržel, že došel trošku později, že? Pěkně si zušlechťuješ "Lilo" !!!! ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Tak pres Vanoce mel praci se vsema ostatnima a na me ma cas az ted ;) Ale ja si nestezuju Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Taky pravda - když nedošel na Vánoce, ale bude chodit celý rok - tak to je výhodnějšíí! ;) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 (upraveno) Tak proto ja ted dostavam ho*no, kdyz chodi vsechny darky k vam. :( :o Kube: Znas lidi v Havirove a nebo uz ani ne, kdyz tam casto nejsi? :D Upraveno Únor 27, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 No znam tam hromadu lidi protoze jsem tam vyrustal ale to znam tak tu moji generaci. Ty mladochy uz ani moc ne.... Cos potreboval. A nestezuj si ze nic nedostavas,jsem koukal k tobe a taky ti slusne nadeluje :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Hej kukejte co mi dneska prislo domu Ale prebirala to Rubi bo ja jsem jeste v cizine Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 pěknej klacek :) paráda Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 pěkna paka Kube :) Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 FUJ TA JE JEŠTĚ HNUSNĚJŠÍ NEŽ TEN VOLANT :) NE NE DĚLÁM SI PRDEL , JE PARÁDNÍ :P Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 A zitra dorazi dalsi malickost :) :P Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 pochlub se, copak to bude? :) Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 no pochlub ???? nezatajuj :) Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 ten mlci jak spion :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 (upraveno) To vis ze jo a Libor me zas narkne ze se jen pred vama vytahuju :) :P :D Ok tak ja vam to reknu. Prijdou mi drobeckove v podobe 225/45 R17 Matador MP46 Hectora 2 XL ZR 94 Y. Takova malickost :D Upraveno Březen 9, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Na tehle gumach jezdim, jen v rozmeru 215/45. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Pěkné papuče ! Nebude to chtít s takovýma širokýma papučema už tu hatatitlu ať Tě to nebrzdí? Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Tenhle rozměr pneu mám taky 225/45R17....ale continental sport. Ale potřeboval bych to tak zaspat do velkýho techničáku....ty je tam máš? Já mám akorát největší R16 16 205/55 Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 kruci ;) jak tak koukam tak si vubec nevychutnavate nase krasne ceske cesty ja mam profil 35 na sezonu :D Tak uvidime :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) Houmiku a jak jsi s nima spokojeny? Jizdni vlastnosti a najezd km?? :D Martine a vis,ze uz nad ni vazne uvazuju. Ale zalezi co rekne Fun jak vezme Lilo na valce. Uvidi se no :D Petan.VUT: ja mam v technicaku jen 215/45 R17 ale i tenhle rozmer se tam pokusim zapsat abych nemel nikde problemy jajiNe: ja si myslim,ze s tim mym rozmerem az takovy problem nebude jak vletim na D1 ;) A tady mate fotecku. Prebirala je Rubi a pry vsechno v pohode :( Upraveno Březen 10, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) Kube: Ja nejsem zas tak narocny ridic na tohle, jako rad se taky svezu rychleji, ale vzdycky jen chvilinku, nikdy to nedru na plno celou cestu. Takze ja jsem spokojeny, ja bych asi drazsi a lepsi gumy ani neocenil, i kdyz jsem je taky mel. A najezd. Po sezone mam kolik... Asi 5-5,5 mm na prednich pneu myslim. Z hlavy si to moc nepamatuju a gumy mam zatim v garazi a ted nejsem doma, abych se podival. Jezdim s tim za kazdyho pocasi a najezdim dost po ruznych cestach, dalnice, okresky atd. Nemel jsem s nimi za tu sezonu problem. Upraveno Březen 11, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 kurnik všichni kupujou gumy a já pořád vyčkávám,sice nevím na co ale čekám Hubert mě finančně zrujnoval ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Jendo dik za info. Ja po zkusenostech kolegy uz taky seru na nejake divociny. Jasne ze si trosku zablbnu nekde na zatackach ale jinak na to seru. Ridicak me zivi a ja potrebuju aby to tak jeste nakou dobu zustalo. Jen jsem proste na ty gumy mooc zvedavy. Miro tak s tim Hubertem to verim. Ja jsem je koupil z hodiny na hodinu protoze jak je na K+K naskladnili tak zvedli cenu o 300kc a na dalsim webu je meli jeste za starou tak jsem nevahal Doplnuji info: jsou made in France a datum vyroby je 4910. Takze spokojenost na me strane ;) Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 A tady mate fotecku. Prebirala je Rubi a pry vsechno v pohode :D Kube nejsou už nejaké sjeté ??? ;) Kuwa kdysi nové OR36 měly vzorku že by se do toho daly sadit brambory!! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky