TommyMe Odesláno Červenec 14, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2019 Ahojte, odchlipuje se na Octavia 2, pred facelift zrcatko od kapoty a vůbec nemohu najit navod nebo zpusob na dotažení ? Myslim si, ze to drzi dva srouby, ale jak se k nim dostat? Roznytovavat dvere se mi fakt nechce. Diky moc za pomoc PS. Témat na výměnu čistě zrcatek je milion, ale tohle snad nikde neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Červenec 14, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2019 Stačí sundat tapec .Stahovačka se odnýtovat nemusí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyMe Odesláno Červenec 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2019 Tak zadny sroub jsem nenasel !? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 16, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2019 sundej tapec a oddělej tu bílou výplň, pak najdeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyMe Odesláno Červenec 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2019 Tak skutecne jeden sroub, utazeni nepomohlo, rozebral jsem a zjistil jsem, ze vnitřní protimatka servana, tak hold vyreseno zpusobem smaterskym, ale drzi jak pribite stovkou hrebikem 🙂 Sroub jsem dal alespon nerez. Muj automechanik rika, cim odrbanejsi auto, tím vetsi nadeje, ze se neukrade 🙂 tak dalsi drbka na autu 😞 neresim to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Červenec 17, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2019 Ak ho ukradnú na súčiastky, tak je jedno, či tam máš šroub kvality L, G alebo dokonca K ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyMe Odesláno Červenec 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2019 Jasan, o sroub nejde, spise o nevzhlednost auta 😞 ale jak si to zlodej vytipuje, nenadelam nic ! 😞 To je zivot 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.