Skmoch Odesláno Červenec 26, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2019 Dobrý den, žádám o radu. Stala se mi nemilý věc. Díky své blbosti jsem zamkl oktávu 2 po Fl následně vyndal baterii a zavrěl kapotu. Poraďte mi prosím jakým způsobem se dostat do auta nebo pod kapotu. Zámky mám zaslepené. děkuji za jakoukoliv radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 26, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2019 Nejlepší řešení je okno z vrakoviště, asi to neslyšíš rád. Pak můžeš zkusit pojišťovnu, jestli ti má co nabídnout s tím mám zkušenost, jen jim řekni že se ti vybila Možnost tři, pomocí pneumatických polštářků odtáhnout pravý horní roh řidičových dveří a pak drátem odjistit kapotou, dá se to pokud na to máš čas a klid, tak i ten kdo to nikdy nedělal to do hodiny dá, taky s tím mám zkusenost Teď mě ještě napadlo jestli by nešlo, respektive jestli jsem to někde nečetl zapojit náhradní baterku někam v motorovém prostoru, třeba na altik nebo startér.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 26, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2019 Tažné s 13 polovkou asi nemáš. Tam je +. Nebo na hever ,spodem na motor a napojit + na altík nebo došáhnout k baterce na pól. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skmoch Odesláno Červenec 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2019 Tažné bohužel nemám. Pokusím se napojit kabelama. Myslíte, že bude stačit napojit nabitou baterii na altík a kostru přes startovací kabely, nebo píchnout z nastartovaného auta? co vám budu povídat, cesta nejlevnějším oknem se mi nechce absolvovat. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 26, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2019 Zkus to a uvidíš, já si touhle metodou vzhledem k odpojené baterii nejsem úplně jistý. Jedna věc je vybitá a druhá odpojená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skmoch Odesláno Listopad 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2019 Vyřešeno. Nakonec baterii jsem bohužel neotevřel. Nemusel jsem ani objednávat nové okno. stačilo vyklínkovat a otevřít dveře😂👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.