Jesterhead Odesláno Srpen 3, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2019 Zdravím, palubní PC (na mé OIII 2.0 TDI DSG 11/2014) mě začal cca každých 500km ukazovat žlutou hlášku na cca 1 vteřinu "Závada servis, zařaďte do polohy P". Jinak nic dál nesvítí, nesignalizuje závady. Když jsem požádal autorizovaný servis o zjištění původu hlášení, tak odpověď byla 2x... vozidlo je v pořádku žádná závada, dle diagnostiky vše OK. Že prý se to občas stává... i u Superbu III a ničemu to nevadí. Nicméně když jedu dovolenou 1600km tam a zpět tak celkem nepříjemné pípaní každých 500km. Nema s tim nekdo zkušenost? Jenom doplním ze pri výměně oleje v autorizovanem servisu jsem si nechal až po jejich nastavení intervalu 30000km, změnit na 15000km (hned pri přebírání vozidla). Pak to 2x hlásilo "Závada volitelný servis", následně překódovali, toto se již neobjevuje ale "Závada servis, zařaďte do polohy P" to nahradilo. PS: Před výměnou oleje proběhla výměna rele řízení, dokódování ...LED osvětlení SPZ orig.Škoda, obraz za jízdy, el.víko kufru ze vnitř+dálka, Light assist, osvětlení úrovně ovl.klimatizace, protoceni ručiček, ostřikovače světel opoždění. Předem děkuji za názory, odpovědi. J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tamtentom Odesláno Srpen 7, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2019 Ahoj, mám zkušenost se stejnou hláškou. Dnes ráno mi problikla na palubním PC. Nicméně hned zmizela a na autě nepozoruju žádný změny. O3 1.4 TSI DSG 4/2018 cca 13TKM Je tu někdo další se stejným problémem? Díky T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesterhead Odesláno Srpen 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2019 No tak to je v... Jak tam píše Ferda25, muze to být tou spínačkou. Nebo je to opradu kulisa? Díky J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Srpen 15, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2019 Spinacka by to bola vtedy, keby ti ukazalo aj chybu snimaca dveri a zaroven, ak nemas kessy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nikolas Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Čaute čo to nakoniec bolo ? Mam podobný problém . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Je chyba přímo ve voliči řazení. Jsou dva druhy. U jednoho se musí měnit celý mechanismus kus za kus, druhá varianta lze rozebrat a vyměnit uvnitř kus kabelu a je vyřešeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.