Sára RG Odesláno Srpen 13, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2019 Prosím o pomoc, předevčírem se mi podařilo nastartovat Octavii, která přes rok nehybně stála. Musela jsem tedy vyměnit baterii, ale jinak auto v pohodě nastartovalo. Poté jsem ujela asi 200 km, všechno bylo v pořádku. Když jsem však po dvou dnech chtěla odjet, zjistila jsem, že mi zničehonic nelze zařadit. Především tedy zpátečka, jednička a trojka Ostatní rychlosti tam vrazit jdou. Pedál spojky kousnutý není, zkoušela jsem to nadlábnuté i vypnuté, ale pořád nic. Nevíte prosím někdo co s tím? Napadl mě olej v převodovce. Pokud je to tím, víte někdo, jak si ho mohu svépomocí vyměnit? V okolí opravdu není široko daleko žádný automechanik. Předem moc děkuji za tipy a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 13, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2019 Podle mýho si při manipulaci s baterií nějak neštastně pohnula s táhly řazení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Srpen 13, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2019 Přesně, hnuté táhla řazení. Stačí seříditOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 13, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2019 Kdyby si ale hnula s tahlama/lanovodama, tak by prece neujela 200km bez potizi, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Srpen 26, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2019 Může. Když je máš jen trochu hnuté, tak něco zařadíš.Mně takhle nešlo dát zpátečku a blbě 5tku. Když už jsem 5tku dal, tak zase nešla vyndat. Musel jsem to narychtovat v té plastové "kolejničce" jak je chycen jeden lanovodOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanaPokl Odesláno Září 14, 2019 Sdílet Odesláno Září 14, 2019 hnuté táhla řazení! Měl jsem to tak. Odstranil jsem problém, auto šlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.