DanzouXG Odesláno Srpen 15, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2019 Zdravím všechny, mám Octavii 1.6 75kw, kód motoru BFQ. Všiml jsem si, že už tu pár lidí tuto závadu řeší avšak okolnosti se vždy liší od té mojí. Dříve motoru dost kolísal volnoběh a někdy i samovolně "chcípl". V servise v rámci záruky u bazaru vyřešili. Momentálně však svítí kontrolka motoru a VAG lite verze hází tuto chybu. Když jsem s tím byl předtím na diagnostice tak mi řekli, že to vyhodilo Odvzdušňovací ventil palivové nádrže, tuto chybu však VAG Lite nečte. I přesto však motor již běží krásně a nejsou žádné problémy. Nemáte někdo zkušenost s podobným problémem, kdy se tato závada nijak neprojevuje? Předem všem děkuji za ochotu, Daniel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Srpen 15, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2019 Když vše funguje,neřeš. Chyba jde smazat? Je to trvalá nebo sporadická chyba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2019 Presne tak, pokud motor jede jak ma a chyba jde smazat a znovu nenaskoci, tak to neres. Pokud porad naskakuje, tak az pak bych to resil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanzouXG Odesláno Srpen 15, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2019 před 2 hodinami, Konny napsal: Presne tak, pokud motor jede jak ma a chyba jde smazat a znovu nenaskoci, tak to neres. Pokud porad naskakuje, tak az pak bych to resil... Chyba po smazání naskočí znovu, proto to řeším. Tady mám naměřené hodnoty cca po 9 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.