Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Ol@f:Hele,velikost toho difusoru..Pocitej,ze je to tak 10-15 cm vysoky a na sirku auta je to tak urcite metr..Diru na tazny lano to mozna zakryvat bude,ale myslim ze to maji vyreseny nejakym vycvakavaci krytkou.. :wub: Toho bych se vubec nebal..

A podlepil bych to urcite na co nejvetsi plose..At to drzi! :lol: :lol:

Sam mam tento difuzor - a po zime som ho musel reklamovat, lebo cez nejaku mikroskopicku strbinku mi tam musela natiect voda a zacal sa odliepat... :)

Inac zospodu sa este skrutkuje 4-mi skrutkami...

post-459-1283173036_thumb.jpg

post-459-1283173046_thumb.jpg

post-459-1283173054_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To je jasne, ze na FL je to trosku ine, ale montaz je rovnaka :) Montovali mi to v autorizovanom Skoda servise - a viem, ze to urobili poriadne, lebo som na to po cely cas dohliadal...

Dali mi na vyber to lepidlo, co tam ma ist alebo ze vraj najsilnejsie, co maju (nejake cierne) na celne skla - a to som aj vybral...

PS: cena s montazou viac ako 300 € :)

Odkaz ke komentáři
Tejna: Mechanicky?A nedela to bordel v jednotce,nebo tak neco?Nevyradilo to predpinani pasu?

Hele asi žádný problém, nic nevybíhá :)) Někde pod sedačkou to vede. Dělali mi to v servisu, ale zjistím to. S předpínačem pásu nevím, myslím že funguje spolu s airbagy.

Odkaz ke komentáři
Jar_da:Covece funguje..Ale myslim jestl ne od 20ti? :palec: Ale od nejaky rychlosti to je.. :palec:

Tejna: Mechanicky?A nedela to bordel v jednotce,nebo tak neco?Nevyradilo to predpinani pasu?

Jirka & Petr: diky za pochvaly panove.. :)

moje od 30-ti, ale je to C-max  :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...