O.v.i. Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 ok dik - je realny, ze bych to mel pristi tejden doma nebo alespon u tebe ne v Praze? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Tak dnes rano cestou do prace bylo male "vyroci".. :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Par mobilfotek obou mych RSek..O nekolik hodin pozdeji,uz mi stribrenka prestala rikat pane... :'( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 jj byla fakt vymazlena Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Ol@f:Hele,velikost toho difusoru..Pocitej,ze je to tak 10-15 cm vysoky a na sirku auta je to tak urcite metr..Diru na tazny lano to mozna zakryvat bude,ale myslim ze to maji vyreseny nejakym vycvakavaci krytkou.. Toho bych se vubec nebal..A podlepil bych to urcite na co nejvetsi plose..At to drzi! :lol: Sam mam tento difuzor - a po zime som ho musel reklamovat, lebo cez nejaku mikroskopicku strbinku mi tam musela natiect voda a zacal sa odliepat... :) Inac zospodu sa este skrutkuje 4-mi skrutkami... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 30, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2010 Dik mame potvrzeno, ze tento je torsku jinej pac tvarove OII FL naraznik a OII RS nejsou uplne stejne, ale to neznamena ze to nelze blbe nalepit, ze jo. Kde ti to lepili ? Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Srpen 31, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2010 To je jasne, ze na FL je to trosku ine, ale montaz je rovnaka :) Montovali mi to v autorizovanom Skoda servise - a viem, ze to urobili poriadne, lebo som na to po cely cas dohliadal... Dali mi na vyber to lepidlo, co tam ma ist alebo ze vraj najsilnejsie, co maju (nejake cierne) na celne skla - a to som aj vybral... PS: cena s montazou viac ako 300 € :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 (upraveno) No,jsem sam zvedavej,jak to bude vypadat a drzet..Fatk je ten,ze tahle horni hranka je dost mala na to udrzet takovej kus plastu.. No uvidime no... Upraveno Září 1, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Tak po rozkosi na aute odkodovana jedna vec a to pipani nezapnutych pasu.. Uffff,konecne me to nebude pri kratkych pojezdech srat! :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 No jeeeeje a jak pekne.. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 JJ jde to je to tu i v navodech taky jsem to zrušil nedalo se to vydržet Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 pánové, pánové, tohle snad ani nepiště veřejně.. já se poutám i na 20 metrů.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 ale to neznamena ze se nepoutam.. ja se taky na 20m poutam, ale na parkovisti u nas, kdyz couvu nebo jen preparkovavam, tak bych pipal Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Presne tak,taky nejezdim nepripoutanej,ale kdyz jedes popojizdis za barakem,do garaze atd,tak me to neskutecne sralo.. :) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 já myslel, že to funguje až při rychlosti nad 30 km/h ?? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 taky jsem rád, že Fabka nepípá, takže kluky chápu jiank pane Louka pěkný to máte :) Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Taky to mám odpojený, ale mechanicky pod sedačkou. Je to fakt opruz při vyjíždění z garáže. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 To bola prvá vec čo sa prekódovavalo na druhý deň po kúpení... :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Jar_da:Covece funguje..Ale myslim jestl ne od 20ti? :) Ale od nejaky rychlosti to je.. ;) Tejna: Mechanicky?A nedela to bordel v jednotce,nebo tak neco?Nevyradilo to predpinani pasu? Jirka & Petr: diky za pochvaly panove.. :( Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Tejna: Mechanicky?A nedela to bordel v jednotce,nebo tak neco?Nevyradilo to predpinani pasu? Hele asi žádný problém, nic nevybíhá :)) Někde pod sedačkou to vede. Dělali mi to v servisu, ale zjistím to. S předpínačem pásu nevím, myslím že funguje spolu s airbagy. Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Diskuze o vypnutí pípání pásů = Nemyslíš, zaplatíš... :) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Diskuze o vypnutí pípání pásů = Nemyslíš, zaplatíš... :) zas tak horky to nebude Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Jar_da:Covece funguje..Ale myslim jestl ne od 20ti? Ale od nejaky rychlosti to je.. Tejna: Mechanicky?A nedela to bordel v jednotce,nebo tak neco?Nevyradilo to predpinani pasu? Jirka & Petr: diky za pochvaly panove.. :) moje od 30-ti, ale je to C-max :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2010 Tak dneska rano me krasne zklamala baterka.. :) takze je tu male reseni.. :( Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 hoď to ze skály, já se odhodlávám už druhej rok :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 takže ty nejenom, že jsi tlama. Ty jsi i srab :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky