Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Gowster: Tak jasne,ale feldou nepojedes asi do Francie na lyze,ze jo.. :palec: :)

Ovi: Presne,ja jsem hodne spokojenej..tatik ma ty Uniroyaly a taky spokojenost a testy o nich "mluvi" dobre..Ted sem neco pocetl o GY UG7+ a jako mam dalsiho adepta.. :)

Uvidime,co kdo kde vykouzli za cenofku.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak kola me fakt mile prekvapily!Opravdu se mi libi..Vubec bych asi nevahal dat je na auto v lete v 18"..To by myslim byla velka pecka! :wub:

Ted jen jeste rozhodnout se mezi pneu..Adepti jsou uz jen dva..Dunlop SP Wnter Sport 3D a Good year Ultra Grip 7+..Hergot.. :D S Dunlopama za posledni 3 roky jen supr zkusenosti,ale u ty GY me laka,jak ji vsichni vychvalujou.. :lol::palec:

Rychly mobilfoto zde..

post-102-1284968637_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak kola me fakt mile prekvapily!Opravdu se mi libi..Vubec bych asi nevahal dat je na auto v lete v 18".

hmmm pekne, k tehle znacce kol me to taky tahne safra, ja bych UG7+

Jo a difusor uz je nalakovanej doma,jen jsem to ani nestihl vyfotit..Ted jen doresit drobne oderky narazniku a prespristi tyden pujde snad konene na auto.. :rolleyes:

uz to vidim budu posledni kdo to tam da

Odkaz ke komentáři

Diky diky panove,tesi me,ze se kola libi.. :rolleyes: Jsem zvedavej,jak to bude vypadat obuty a ve finale i na aute.. :o

Tak vcera jsem konecne objednal i zimni papuce a ty dnes dorazi.. :P nakonec jsem se priklonil k predchozim zkusenostem a rekl si,ze nebudu laborovat,kdyz jsem byl spokojenej..navic v testech vychazi to,ze se GY oproti Dunlopum vic sjizdi..

Po zvazeni vseho jsem tedy objednal Dunlop SP Winter Sport 3D... ;)

Odkaz ke komentáři
uz to vidim budu posledni kdo to tam da <;o(((

Ondro,nevidel bych to tak cerne,treba ne... :rolleyes:

Ono u mne jde o to,jestli prespristi vikend bude mit volno lakyra aby mi doladil ty sklabance na narazniku a pak jestli to v tydnu vzladnu pridelat.. :-/, takze neves hlavu.. :o

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Taky jsem nemel v nedeli co delat,tak jsem se pustil do zabudovani origo anteny kamsi do auta..Chtel jsem do C sloupku,jezne tam se kvuli pytlum nevesla..tak putovala pod tapec do horni casti levyho zadniho blatniku.. :lool:

P.S. Ty eska pasky tam byly jako provizorium,pak jsem je predelal.. :P

post-102-1285690739_thumb.jpg

post-102-1285690838_thumb.jpg

post-102-1285691006_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...