O.v.i. Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 loni poprve jsem tam kopnul Dunlop Winter Sport 3D a uz nikdy jinak... (zatim :) ) Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Já to mám vyřešený... Oktávka půjde pěkně do vyhřívané garáže, rozeberu plasty motoru na stříkání, udělám podvozek atp a budu si přes zimu lítat s felckou, kam gum stojí 700Kč a vyjede to naprosto všechno.... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 davam ti 14 dni a auto bude venku ze s tou felicii nebudes jezdit Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Ale jo, já jsem s ní spokojenej, loni jsem jezdil celou zimu s ní na letňákách a vyjelo to všechny loňský závěje atd... Tak že na zimákách budu tahat traktory co protahujou silnice ze závějí... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 jo ale pred lonskou zimou jsi nedrandil v lete RSku Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 No uvidíme, jak dlouho mi to vydrží, než jí vytáhnu zase z garáže, ale aspoň airbrush plastů motoru a pár dalších věcí musím stihnout, než mě felda přestane bavit... :-)) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Gowster: Tak jasne,ale feldou nepojedes asi do Francie na lyze,ze jo.. :) Ovi: Presne,ja jsem hodne spokojenej..tatik ma ty Uniroyaly a taky spokojenost a testy o nich "mluvi" dobre..Ted sem neco pocetl o GY UG7+ a jako mam dalsiho adepta.. :) Uvidime,co kdo kde vykouzli za cenofku.. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 hlavne fe vedle si nemuzes v krusnych zimach vyhrivat prdelku :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Gowster: Tak jasne,ale feldou nepojedes asi do Francie na lyze,ze jo.. :) Asi tak, na jěždění kolem návsi felda stačí, ale na delší už se mu s ní nebude chtít :-) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Taaaak, mam cerstve info,ze rafky uz jsou doma,tak jsem taaaaaaaaaaakhle zvedavej,jak vypadajiv realu... :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 mno, to se ani nedivím budou dobrý zimáčky :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Tak kola me fakt mile prekvapily!Opravdu se mi libi..Vubec bych asi nevahal dat je na auto v lete v 18"..To by myslim byla velka pecka! Ted jen jeste rozhodnout se mezi pneu..Adepti jsou uz jen dva..Dunlop SP Wnter Sport 3D a Good year Ultra Grip 7+..Hergot.. :D S Dunlopama za posledni 3 roky jen supr zkusenosti,ale u ty GY me laka,jak ji vsichni vychvalujou.. Rychly mobilfoto zde.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 (upraveno) Jo a difusor uz je nalakovanej doma,jen jsem to ani nestihl vyfotit..Ted jen doresit drobne oderky narazniku a prespristi tyden pujde snad konene na auto.. Upraveno Září 20, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Kola vypadají hodně dobře... Na difusor jsem zvědavý... Přes zimu půjde taky na auto včetně předního, tak musím sbírat inspiraci... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 myslim, ze udelas dobre at vezmes Dunlop nebo GY UG 7+... Hlavne ze to neni Barum a ty kola vypadaji fakt moc dobre! Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Kola moooc pěkný , jo ptal jsi se jaký jsem dal na ty braidy ET tak v předu i vzadu je ET42 + dozadu jsem dal 15mm podložky. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 pěkný kolečka to já budu na plechách fuj Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Tak kola me fakt mile prekvapily!Opravdu se mi libi..Vubec bych asi nevahal dat je na auto v lete v 18". hmmm pekne, k tehle znacce kol me to taky tahne safra, ja bych UG7+ Jo a difusor uz je nalakovanej doma,jen jsem to ani nestihl vyfotit..Ted jen doresit drobne oderky narazniku a prespristi tyden pujde snad konene na auto.. uz to vidim budu posledni kdo to tam da Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 Diky diky panove,tesi me,ze se kola libi.. Jsem zvedavej,jak to bude vypadat obuty a ve finale i na aute.. :o Tak vcera jsem konecne objednal i zimni papuce a ty dnes dorazi.. :P nakonec jsem se priklonil k predchozim zkusenostem a rekl si,ze nebudu laborovat,kdyz jsem byl spokojenej..navic v testech vychazi to,ze se GY oproti Dunlopum vic sjizdi.. Po zvazeni vseho jsem tedy objednal Dunlop SP Winter Sport 3D... ;) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 me kola dorazi uz dnes nebo zitra :-) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 (upraveno) uz to vidim budu posledni kdo to tam da <;o((( Ondro,nevidel bych to tak cerne,treba ne... Ono u mne jde o to,jestli prespristi vikend bude mit volno lakyra aby mi doladil ty sklabance na narazniku a pak jestli to v tydnu vzladnu pridelat.. :-/, takze neves hlavu.. :o Upraveno Září 21, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 nene lunarka jde 30tyho do skodovky a vypadne mi az 9tyho zpet (snad) zkusim je ukecat at to tam nalepi v ramci toho okna ale kdo vi jak Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Tak difusorek uz je od minuleho vikendu doma nalakovany..A doufam,ze prespristi tyden bychom se mohli dostat k montazi.. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Mooc pěkný pane opravdu !!! Odkaz ke komentáři
Koubes Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Moc pěkné , na autě to bude bomba Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Diky panove.. :lool: Uz se na to tesim,snad se k tomu dostanu v predpokladanym terminu.. :P Jinak zimaky uz jsou doma,tak tu mam par rychlých mobil fotek.. :D Myslim,ze to nebude vypadat spatne.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 (upraveno) Taky jsem nemel v nedeli co delat,tak jsem se pustil do zabudovani origo anteny kamsi do auta..Chtel jsem do C sloupku,jezne tam se kvuli pytlum nevesla..tak putovala pod tapec do horni casti levyho zadniho blatniku.. :lool: P.S. Ty eska pasky tam byly jako provizorium,pak jsem je predelal.. :P Upraveno Září 28, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 (upraveno) :palec: jsem tě inspiroval viď? :o já v tom sloupku pytle nemám takže u mě to šlo no... a hraje ti rádio? Upraveno Září 28, 2010 uživatelem chjetjov Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 to jestli hraje.. by me taky zajimalo.. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 no a jak pane kolego ten prijem? mi to dali pod palubku a je to teda a neskutecnej kus lepsi ale origo to nejni no... co ty? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky