O.v.i. Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 presne jestli nesezenu LaK tapeci tak dostanes cernou folii a ukazes svuj um na jinejch :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 No tak moznost by to asi taky byla,vid.. ))) ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 OZ michelangelo.. :D no ty sem chtel prvne no.. zase tam je trochu jinde posazena ta cena.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Pratele,mam dilema... Dunlop Sport Maxx TT (pripadne GT) nebo Pirelli P Zero Rosso? mate nejake zkusenosti? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Pirellky skvele drzi, ale jsou hned pryc, to mizi pred ocima! Mel jsem je. Ted mam Conti SP3 a nemuzu si je vynachvalit! Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Proč zrovna tyhle dvě možnosti? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Michal: Diky.. misch: Protoze Contiky Sport Contacty sem mel,jak jednicky,tak dvojky a celkem spokojenost,ale na vode se to nehrabe na GY Eagle F1 Asymmetric,co mam ted...Jenze ty celkem mizej pred ocima :D jinak max spokojenost...a ted chci zkusit zas neco jinyho.. Pirelli proto,ze jsem na ne slysel opravdu chvalu.. Dunlopy proto,ze TT a GT jsou ted vlajkovy pneu Dunlopu a taky je to vychvalovany a oboje je za prijatelnou cenu...Ale porad jsem vic naklonenej Dunlopum.. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 No ptal jsem se proto, že právě moje reference na Dunlopy i Pirelli jsou právě, že mizí. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Marty nevim kde a jak kupujes gumy ale ja posledni dve sezony drandil Mi PS2 a na vode parada vydrzeli pres 40 000 km. Ted mam od sveho gumare nabidku Mi PS3 2800/ks + DPH a CSC 3 za 2680/ks + DPH. Puvodne jsem chtel zkusit CSC 3 ale pri tomhle rozdilu cen neodolam a nejspis vezmu PS3 Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 já mám teda Dunlop SP Sport 01 a super jsou tichý na vodě spokojenost a nepřijde mi že by mizely před očima ale je to trochu jiná guma než GT a TT že ano... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Z meho subjektivniho dojmu, Conti SP3 drzi na vode lepe nez Pirelli P zero rosso Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 (upraveno) Misch:Je fakt,ze o Pirellkach jsem to taky zaslechl...Ty Dunlopy si mysilm,zebudou vazne dobry... Olaf: No ja pneu kupuju ve velkoobchode,takze ceny nemam az tak tak spatny.Ale je fakt,ze Misch PS3 za cenu jak pises je hoooodne dobry..Oproti tomu ja si sezenu CSC3 jese o cca 100-150 min,nez muzes mit Ty.. Takze ted babo rad.. a Dunlopky bych mel neco lehce kolem 3000-3100 s DPH... Upraveno Duben 8, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 http://www.pneunet.cz/pneu/13109/dunlop-sp...-XL-92-Y-letni/ tady pise zajimavy komentar nekdo s oktavkou...znamemu na Mitsu EVO X taky mizely rychle...ale mozna zalezi hodne na stylu jizdy.. nicmene si myslim, jestli vyberes z nejakych tech "premiovych" znacek, tak neudelas chybu s zadnou gumou, at je to Dunlop,Conti,Michellin, Pirelli... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 @Ovi: ani nevim proc,ale ty ZG 2 me nejak nelakaj..Ale fakt nevim proc... :-/ Michale,to mas asi recht,teoreticky by ty pneu mely bejt vsechny na stejny urovni...Asi to vidim na ty TTcka covece.. Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Co tak nejake Yokohama alebo Toyo? Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Já mám, Dunlop SP Sport Maxx GT. Přední se rychle sjíždí, ale to se všemi značkami na RS. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 @Ovi: ani nevim proc,ale ty ZG 2 me nejak nelakaj..Ale fakt nevim proc... :-/ joo hele tak to taky nevim Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Mám na O1RS sp. maxx tt a ty předky mizí teda hodně rychle a to nejezím žádnou pilu... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 (upraveno) Co tak nejake Yokohama alebo Toyo? :) Tehle znacek se nebojim,to vubec ne,ale obecne pneu tehle znacek mizej pred ocima jeste rychleji,nez premiovy znacky typu Dunlop, GY,Conti atd,co mam zkusenosti.. :-/ Jinak z Karobonu v motoru zda se nic nebude,protoze i na tom,co jsem udelal ted,se ty "technicky" narocnejsi mista v tom teple,ktery tam je, odlepujou.. ;) Upraveno Duben 11, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Hm, toho jsem se bál, a to ještě není léto. Poradil by asi Juraj, ale podle mě by to bylo minimálně na lepidlo. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 pouzil jsi ten primer.. na podlepeni nebo rovnou tu folii? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 na jakem dilu se ti to odlepuje? kryt morotu ? Pokud jo bavil jsem se o tom s jurajem a chce to do plnice pac ten plast je moc hruby a na hranach urcite ten primer. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 ja budu mit ty CSC3ky tedko, tak to pak pomerime :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Já je dávno mám, už mají najeto skoro 20 tis. km, ale těžko to budeš objektivně měřit, to je ti jasné, ne? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 no ne tak nazujeme je stejne a uvidime podle km probehu aspon jestli jako se to neda nejak porovnati a hlucnost a tak muzeme porovnat v pohode prece Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 To bych právě řekl, že hlučnost, pokud opravdu nebudeš měřit na stejném autě za stejných podmínek, bude subjektivní. Stejně tak sjíždění, když to každý máte na jiném autě, potencionálně jiný styl, ty navíc čtyřkolka... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 nj ale ta ctyrkolka zabira vyjimecne je jasny ze to nebude hyper objektivni Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Tak nejaky porovnani by to asi bylo,to zas jako jo..Samozrejme by to nebylo 100% ale tak dojem by si z toho asi clovek udelal.. Kalic, misch, Ol@f: Co se tyce toho karbonu jsem zatim udelal jen kryt baterky a malej kryt vstupu sani hned za chladicovkou...Primer jsem nepouzival,jen radne odmastil a lepil folii..Na velkych a rovnych plochach je to v pohode,tam to drzi,ale na zakulacenych rohach,kde bylo potreba to vytvarovat za tepla,tak tam se to v tom teple zas odlepuje.. :D Do plnice se mi ty plasty davat nechce..To uz je muzu rovnou nalakovat,nebo potahnout primo karbonovou tkaninou.. :-/ vyhodu folie jsem prave spatroval v relativne jednoduchy aplikaci a pripadne moznosti zpetnyho odstraneni bez zasadni zmeny a "poskozeni" potahovanych dilu.. ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky