vittorio Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 jak prijedes s cuprou tak s tebou nemluvim Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 ty první černý sparca to by byla dobrá nálož To by byla mega mrda naloz! :lool: :( Vitto: A to urco pro to,ze to neni Octavka,vid? :P Ale nebooooj,to ma jeste cas.. :D Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Dneska jsem ve Slaným potkal tvojí bývalou, pořád ji to sluší... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Dneska jsem ve Slaným potkal tvojí bývalou, pořád ji to sluší... tech zenskejch bylo, kdo si to ma pamatovat :) :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 To by byla mega mrda naloz! :) :( Vitto: A to urco pro to,ze to neni Octavka,vid? :) Ale nebooooj,to ma jeste cas.. :P presne :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 (upraveno) Dneska jsem ve Slaným potkal tvojí bývalou, pořád ji to sluší... Terezu,tu se zlutou FRS? presne No,jen aby to neyblo proto,ze bys ho chtel taky,ale jako prezident si to nemuzes moralne dovolit.. :palec: :) Upraveno Březen 24, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Voe Terezku se žlutou FRS neznám ikdyž je to možná škoda ale myslel jsem O1RS Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 (upraveno) Ahaaaaaaaaaa,sice jsem se divil ,ale mozny by to bylo,pac se mnou byla v Chabrech,doksech atd,tak mi to neprislo nemozny.. :) :D No nic.. Kurec!Rad bych ji asi videl,jestli se zda byt porad v dobry kondici.. aspon,ze vim,kde se asi pohybuje... Upraveno Březen 24, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Tak nahoď foto Terezky a ja ti řeknu v jaký je kondici, stály jsme vedle sebe na pumpě dost dlouho... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 To viiis.. :P No taaaak a kde je spy fotoooooo? :'( Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Spy foto není, kdyby si viděl co teď nosím místo telefonu. Sem rád že to umí volat. Ale neboj byla krásná, naleštěná.... Jak kdyby si ji měl ještě ty. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Tak to je skoda...Ale kazdopadne jsem rad,ze se ma zrejme dobre.. :P To vis,ze obcas kouknu,jestli se to s ni nekdo nevyloupne :) a zatim nic...Asi si nekdy dam vylet do Slanyho.. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Tak kde je ta Tereza ;)? Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Takze zde jedno SPY PHOTO Martypa s Baurackaem a jeho manzelkou... zlity jak Danove... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 No byli sme po akci noooo.. :D mischicka: no,nevim,asi by nemela uplne radost,kdyby se tu nasla.. :( Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Copak ona, ale my všichni tady ano :( Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Jenze od Vas bych to pak neposlouchal.. :( :D :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 (upraveno) Kdo si hraje,nezlobi... :D ..tak jsem si hral.... a pokracovani se chysta.. Taky jsem prezul na letni backory,ale nestihl jsem auti napucovat,takze fotky nahazim pravdepodobne po pristim vikendu az se bude pekne blejskat.. Upraveno Duben 4, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Je zajímavé, že v té modré to vypadá úplně jinak než když to měl gowster v červené. Tam se mi to nelíbilo vůbec, tady bych řekl, že to jde. Budeš pokračovat dál s karbonem? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 (upraveno) Diky.. :) Ono ten plast v laku uz mam nejakou chvili,to uz jsem mozna i na rozkosi,ale ted jsem se pustil do karbonu a pokracovat urco chci.. :) Ted jeste zkousim,co s tim udelaji teploty v motor prostoru a pak se uvidi..Pristi vikend bych to chtel dotahnout.. ;) Upraveno Duben 4, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 dobrej ten karbon, jsi mi tim docela vypalil rybnik jsem premyslel o tom cinovem karbonu do motorovyho prostoru Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 a to je folie martine? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Ol@f: Ajaj,fakt? :o :) Ale tak proc nedat cinovej.. :) Ja dal ten klasickej 3D.. Vitto: Jj,je to folie..3D Di-Noc od 3M.. ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Aha, já na Rozkoši nebyl a ani tady jsem si nevšiml. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Vzdyt v poho..Ja tu kapotu zatim nikde moc nezvedam..jeste neni proc.. :))))) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tak to ja prave musim nachystat aby bylo proc :) ty se jednou do toho karbonu zalepis sam :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Kdysi jsem měl v PC fotku Octy, co měla motor kompletně olepený karbonovou fólií :-) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Baurak: I ja Jijiku,i ja.. :) hele,jako tak mozna ze nejsi daleko od pravdy.. :) :D mischicka: Jj,taky jsem jednou nekde neco takoveho videl,ale uz je to dlouho..nicmene,taky bych toho chtel udelat cu nejvic.. ;) pristi vikend,kdyz bude cas,budu pokracovat.. :o Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 interierovy listy v tom by byly hezky :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Jj,to uz me taky napadlo Vitto...Ma to tady uz Chipmann a co jsem koukal,tak to vypada moc pekne..Ale uvidime uvidime..Ted musim dodelat,co jsem zacal.. :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky