Papíno Odesláno Říjen 28, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2019 Zdravím, nefungují mi paměti polohy na sedadle, ruční ovládání pracuje normálně, jen jsem nepřišel na to, jak ukládat do paměti polohu pro jednotlivé řidiče. podle návodu jsem neuspěl. Je možné, že tato funkce není dostupná, přesto, že ovladače na sedadle jsou? Díky za tip, Papíno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zelik Odesláno Říjen 30, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2019 Ahoj Papíno, je nutné, abys tlačítko "SET" pouze zmáčknul (ne držel) a následně do 10s zvolil číslo, pod které chceš danou pozici sedadla uložit. Měl by zaznít zvukový signál, který potvrzuje uložení (jak je uvedeno v manuálu). Pokud budeš mít uložených více pozic, tak danou pozici vyvoláš buď krátkým zmáčknutím čísla paměti při vypnutém zapalování a otevřených dveřích řidiče, nebo dlouhým zmáčknoutím čísla paměti při zapnutém zapalování, resp. zavřených dveřích řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papíno Odesláno Listopad 2, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2019 Díky, už jsem rezignoval, ale ještě to zkusím jak píšeš, podle manuálu mi to nejde. Zdravím Papíno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.